Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oroande bilder på Lotta Engberg i Bingolotto – mitt i direktsändning

17 apr, 2022, 17:30 
AvIndra Nordemar

Bilderna på Lotta Engberg i Bingolottos påskbingo väcker oro.

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

TV4:s långkörare Bingolotto är tillbaka i rutan med en påskspecial. Och som vanligt är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som leder programmet.

Men i kvällens sändning är det en detalj som sticker ut.

De uppmärksamma tittarna har säkert lagt märke till att Lotta ser annorlunda ut – vad är det egentligen som har hänt?

Oväntade händelsen inför Bingolottos påskbingo

Lotta Engberg började som programledare i Bingolotto redan 2008 och var då ansiktet utåt för programmet till 2011. Sedan gick det flera år men 2020 var hon tillbaka, då tillsammans med Stefan Odelberg.

Programledarduon har gjort storsuccé i rutan och efter de otaliga sändningar de gjort ihop har de kommit att bli både goda vänner och kollegor.

Annons

– Vi är som ett landslag. Jag och Lotta är Zlatan och Caroline Seger. Det är vi som ska sätta bollarna i mål, har Stefan tidigare sagt till Hänt.

Men tros noggranna förberedelser kan vad som helst hända, Bingolotto är ju trots allt direktsänt. Och det verkar som att Lotta drabbats av något som hon troligtvis inte hade räknat med inför kvällens högtidsspecial.

Bilderna på Lotta Engberg som oroar

Under alla Lottas Bingolotto-år har hon nästintill aldrig burit glasögon, men det gör hon i kväll. Dessutom verkar det som att kameramannen fokuserar mer på Stefan och de övriga i studion än Lotta. Ja, det verkar nästan som att hon vill synas så lite som möjligt, framför allt i närbild.

Det ser nämligen ut som att Lotta fått en ögoninfektion av något slag. Hennes högra öga tycks vara väldigt svullet jämfört med det vänstra.

Som tur är mår hon ju i alla fall så pass bra att hon kunde ta sig an programledarrollen i kväll.

Vi får hoppas att det inte är allvarligt!

Skärmdump TV4.

Foto: TT, TV4

Annons