Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ovanliga namnet på Pernilla Wahlgrens barnbarn: ”Trodde hon skulle rata det"

12 apr, 2023, 17:00 
AvFelicia Plåt
Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso
Pernilla Wahlgren ska bli farmor i slutet av augusti. FOTO: TT

Pernilla Wahlgrens son avslöjar det ovanliga namnet på hans barn.

Annons

Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell och syns flitigt i TV-rutan. Är det inte Wahlgrens Värld eller Masked Singer så driver hon egen podd eller uppträder i olika hyllade shower.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”Brand logo
Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”

Nyligen kom hon med två glädjande besked att hon kommer att medverka i ytterligare två program. Det nya programmet Villa Wahlgren, där vi kommer att få följa bygget av hennes nya hus på Lidingö. I sommar har hon även fått det ärorika uppdraget att leda hela svenska folket i sång i Allsång på Skansen.

Men det största beskedet kom för Pernilla förra veckan. När hennes son Oliver Ingrosso bekräftade att han skulle bli pappa. Nu berättar Pernilla i sin podd "Wahlgren och Wistam" hur hon fick reda på den glada nyheten att hon ska bli farmor.

Annons

"Nonna Loading..."

Det var i december när familjen firade att Oliver fyllde 33 och Bianca fyllde 28 som sonen kom med den chockerande nyheten. Under presentutdelningen ställde sig sonen Oliver upp och berättade att han också hade en present till familjen.

– Då kände jag: ”Vad är det här?” Jag ska helt ärligt säga att det började pirra inom mig, säger hon i podden.

Oliver hade delat ut svarta tröjor till hela familjen. När de sedan vecklade ut tröjorna möttes de av ett bedårande budskap.

– På min står det ”Nonna loading” med ett batteri som laddas. Då fattade jag ju på en gång, för nonna är ju italienska för farmor och mormor, säger Pernilla i podden.

Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso avslöjade i en podd att han ska bli pappa. Foto: TT

Avslöjar speciella namnet

Oliver avslöjade den stora nyheten i sin bästa kompis, Melina Criborns, podd "Inga beiga morsor". I podden diskuterar de även vilket namn småttingen kommer att ha och Oliver var inte blyg med att dela med sig. Tydligen är namnet inspirerat av en speciell idol som Oliver hade som liten.

Annons

– Den ska heta Obi efter Obi Wan Kenobi. När jag var liten hade jag typ två idoler, det var Batman och Obi Wan Kenobi. När jag sa det till Zoe första gången så sa hon ja, berättar han i podden "Inga beiga morsor".

Han fortsätter och säger att han trodde att mamman till barnet, hans flickvän Zoe-Fay Brown, inte alls skulle gilla namnet, men där var han snabb att döma.

– Jag trodde hon skulle rata det rakt av. Men hon sa ”Ja på en tjej”, jag bara ”Vad i helvete pratar du om egentligen” sen tänkte jag på det i två minuter och bara.... ja, det är typ ännu bättre på en tjej, säger han.

Det nya tillskottet till familjen Wahlgren/Ingrosso är beräknat att komma till världen i slutet av augusti.

Annons