Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade beskedet! Jasmine och Aaron tillbaka i tävlingen

03 maj, 2023, 15:00 

Nu är duon tillbaka!

Annons

Det var i fjol som Aron Anderson gjorde succé tillsammans med Jasmine Takács i Let's Dance. De tog sig till semifinal, men snubblade på målsnöret. I år var Jasmine tillbaka med Kodjo Akolor, men har tyvärr fått lämna.

Men Jasmine hänger inte läpp. Nu är hon och danspartnern Aaron tillbaka i tävlingen!

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Jasmine Takács om relationen till danspartern Aaron Brown

Ja, det kan vara krångligt till en början, men Jasmine har faktiskt två danspartners med nästan samma namn. Hon har Aron Anderson i Let's Dance, och Aaron Brown är hennes dansparter utanför Let's Dance. Hon har beskrivit relationen som syskonlik.

De har en dansshow tillsammans "Dance the night away", och har tävlat ihop länge.

– Aaron Brown är min bästa vän och businesspartner och professionella danspartner. Vi bor hemma hos mina föräldrar nu när vi är i Sverige och han har sitt egna rum här, har hon förklarat till Svensk Damtidning.

– Många tror att vi är ihop men vi är bästa vänner och som bror och syster.

Jasmine Takács och Aaron Brown på mingel
Jasmine Takács och Aaron Brown.

Jasmine Takács tillbaka i tävlingen

Det var 2020 som Jasmine och Aaron gjorde storartad succé i den brittiska upplagan av Talang, Britains got talent. Deras audition blev hyllad till skyarna av den eminenta jurymedlemmen Simon Cowell, och de tog sig hela vägen till final.

Annons

– Vi har uppträtt för tusentals människor på olika shower och på tv och så. Vi har fått mycket beröm förut, men de här människorna ser ju verkligen allt. Det tar ända in i själen när någon som Simon Cowell säger att det är väldigt bra. Allt känns superspännande, sa Jasmine till Aftonbladet då.

Tyvärr räckte det inte hela vägen, men nu fick de en chans att komma tillbaka till tävlingen. I helgen tävlade Jasmine och Aaron i den spanska tävlingen Got talent: All stars, där tidigare deltagare får chansen att pröva lyckan igen!

Jasmine och Aaron verkade överlyckliga över att få återförenas på dansgolvet igen!

Foto: TT

Annons