Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oväntade kyssen i Tilde de Paulas nya talkshow – som tittarna inte fick se

20 jul, 2021, 15:22 
Ellen Myrgård Lindén

Efter många år i rutan har nu Tilde de Paula Eby sin alldeles egna talkshow i TV4. I fredagens avsnitt gästades hon av maken Tomas – men det tittarna inte fick se var att programledaren passade på att ge sin make en romantisk kyss!

Annons
Här gör prins Oscar debut på Victoriakonserten!Brand logo
Här gör prins Oscar debut på Victoriakonserten!

Just nu underhåller programledaren Tilde de Paula Eby, 48, sommar-Sverige med en egen talkshow i TV4. Den här sommaren blir det inte särskilt mycket semester då avsnitten, med inbjudna kända gäster, sänds varje fredag. I den senaste avsnittet gästades Tilde av ingen mindre än sin man, Tomas, och paret lyckades faktiskt få till en kyss mellan alla kamerastativ och manuskort. Händelsen filmades inte men efter det att programmet var slut delade Tilde med sig av en bild på paret, på sitt Instagram-konto.

Tilde de Paulas och maken Tomas härliga kyss

”Bakom kulisserna och under repetitionerna av programmet i går kväll!” skriver hon till bilden.

Det här pandemi-året har förstås varit speciellt, både för Tilde och Tomas, men nu börjar saker och ting så sakteliga återgå till det normala. Maken arbetar som musiker och har börjat möta sin publik i takt med att restriktionerna lättat. Och extra roligt, måste det ha varit, att få ta med sig sina instrument till hustruns arbetsplats.

Annons

Tilde de Paula Eby vill gifta om sig

– Thomas jobbar ju också lite grann, nu när gigen har kommit i gång. Så vi har nog bara sagt att vi tar det som det kommer. Det beror ju också på hur programmet rullar på: Om vi har en form som funkar eller inte. Det är svårt att på förhand veta hur mycket arbete det kommer kräva, sa Tilde de Paula Eby till Expressen inför premiären, för ett par veckor sedan.

Nästa år firar paret tio år som gifta. Programledaren planerar för att de ska gifta om sig då.

– Jag tycker det vore skithäftigt att få välja honom igen.

Foto: TT

Annons