Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Tilde de Paulas dolda förflutna

13 jul, 2021, 14:00 
AvIndra Nordemar
Tilde de Paulas nya sommarprogram "Tilde" hade nyligen premiär. Nu berättar hon om hennes tidigare sommarjobb – som många inte visste om.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det var förra fredagen som"Tilde", Tilde de Paula Ebys nya talkshow hade premiär. Programmet planeras att sändas sex fredagar i rad under sommaren, där Tilde kommer bjuda in gäster till direktsända samtal på Junibackens terass i Stockholm.

– Vi tänker intressanta samtal, spännande historier och aktuella personer, ungefär så, säger Tilde till "Nyhetsmorgon" i TV4.

Vidare menar hon att det som skiljer detta pratprogram från många andra är att det sänds live, och tanken är att plocka in det som är aktuellt den dagen och den veckan.

Glädjen över nya sommarjobbet "Tilde"

När Tilde förra veckan var med i "Nyhetsmorgon" via länk från Junibacken, passade hon på att visa upp var det nya programmet kommer äga rum.

– Alltså det här är så ljuvligt. Tänk att det här är scenografin i mitt sommarjobb. Utsikt över Nordiska museet, Vasamuseet, Gröna lund men även över Stockholms stadshus och Sveriges riksdag.

Tilde De Paulas nya arbetsplats under sommaren!

Tilde de Paulas dolda förflutna

I vanliga fall ser vi henne främst i det populära programmet "Efter fem", men det har nu sommaruppehåll. Därför passar Tilde på att skapa något nytt. Själv menar hon att det här kanske är det bästa sommarjobbet hon någonsin haft.

Annons

– Det här sommarjobbet slår nästan sommarjobbet som jag hade när jag var 15 år och bakade pizzor på Tofta camping på Gotland, för många många år sedan, säger hon skämtsamt.

Hon har tidigare berättat för Expressen om sin tid som pizzabagare.

– När det kom in söta killar på pizzerian brukade jag göra hjärtformade pizzor till dem. Efter den sommaren tog det många år innan jag åt pizza igen.

Foto: TT / TV4

Annons