Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Oväntade programledarduon – Sofias pik till Rania bakom kulisserna

02 aug, 2023, 18:00 
Samuel Björn
Rania Shemoun Olsson och Sofia Geite
Rania och Sofia är båda väldigt populära programledare i Nyhetsmorgon.

Händelsen innan dagens sändning.

Annons
7 saker du inte visste om Sofia GeiteBrand logo
7 saker du inte visste om Sofia Geite

Nyhetsmorgon flyter på som ett väloljat maskineri genom sommaren. Olika programledarduos beståendes av gamla välkända ansikten och debuterande sommarvikarier leder oss genom mornarna i tv-rutan.

Inför dagens program var de populära programledarna Sofia Geite och Rania Shemoun Olsson i studien, två välbekanta ansikten i en ovanlig kombination.

Inför programmet passade Sofia på att ge en pik till Rania.

Sommarvikarierna

Under sommaren gör som sagt många sina debuter i Nyhetsmorgon. En av debutanterna är Filip Stiller som kunde glädja sig av att ha veteranen Sofia vid vin sida under sin första sändning.

Annons

Filip är till vardags programledare på det lite senare nyhetsprogrammet i samma kanal, Efter fem. Hans debut blev väldigt populär populär bland tittarna.

Mer av Filip som programledare i Nyhetsmorgon Han gör ett grymt bra jobbtillsammans med Sofia!", kommenterade en tittare på Facebook.

"Godmorgon vänner önskar er en trevlig dag på jobbet, vilken härlig duo", skrev en annan.

Sofias pik

Men nu var det åter dags för veteranerna att kliva in i studion. Inför morgonprogrammets sändning spelade Nyhetsmorgon in en videohälsning till sina sociala medier med programledarduon.

Annons

Då passade Sofia på att slänga in en liten pik till Rania.

Programledarna pratar om dagens körschema och diskuterar dagens sommargäst, Peter Jöback som planerar en julturné mitt i sommaren.

Då säger Rania:

"Jag vill ju ha mer sommar jag".

Varav Sofia kort svarar:

"Det vill alla".

Duon verkar onekligen kunna skämta lite med varandra trots att de inte programlett ihop allt för många gånger innan, kul!

Annons