Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

På Spåret-stjärnans märkliga beteende väcker reaktioner – respektlösa gesten i tv

17 feb, 2023, 16:00 
På spåret Jonatan Unge
Inför På Spåret väcker Jonatan Unge våldsamma reaktioner med sitt beteende i tv.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

Jonatan Unge har länge varit en av Sveriges främsta ståuppkomiker. Han är också en populär podcastprofil, med produktioner som numera nedlagda Lilla Drevet och långköraren Della Sport.

Men frågan är om han inte är mest förknippad med På spåret för många svenskar. Han och tävlingspartnern Cecilia Düringer tog hem segern i programmet förra säsongen – och i år har succéduon tagit sig hela vägen till finalen igen.

Inför På Spåret – Jonatan Unge ställer till med kaos i studion

Där ställs de emot nykomlingarna Fritte Fritzon och Marie Agerhäll. Båda två är komikerkollegor till Jonatan, men frågan är om inte den gode Unge försökte sig på en liten passning till Fritte när båda två gästade Morgonstudion på fredagen inför finalen.

Annons

Fritte var på plats i studion, oklanderligt klädd, och satt med bra hållning i sin stol. Jonatan däremot, var med på länk – och hade ingen hållning alls. Han låg ner i en säng, med sin mikrofonsladd djupt begraven i kudden, vilket märktes på ljudkvaliteten.

Uppenbarelsen lockade fram skratt från såväl Fritte som programledarduon Karin Magnusson och Ted Wigren.

På Spåret Jonatan Unge
Jonatan Unge fick hela studio att bryta ihop.

– Stark aura den här morgonen. Jonatan, hur mår du? frågade Karin.

Händelsen blev uppmärksammad på Twitter, där folk reagerade på ungefär samma sätt som gänget i tv-studion.

"Det var ett fantastiskt ögonblick. Omedelbar tv-historia", skriver en användare.

"Helt underbart", skriver en annan.

"Svårt att hålla sig för skratt", skriver Fritte själv.

Annons

Jonatan Unge till kaxig attack

Jonatan var överlag på ett kaxigt humör, vilket demonstrerades när han fick frågor om hur hans relation med tävlingspartnern Cecilia Düringer utvecklats.

– Den har aldrig riktigt testats. Den har aldrig testats med en förlust. Den har varit ganska rak. Eftersom vi bara haft en lång rad succéer, säger Jonatan, som också fick resonera kring varför På Spåret är så hejdlöst (vissa skulle säga oförtjänt) populärt.

– Alla är suckers för frågesport. Det är en sån härlig sorts tävling. Antingen kan man det eller så kan man det inte, säger han.

Annons