Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pär Lernströms beslut med hustrun Linda efter 18 år tillsammans

22 feb, 2023, 18:30 
Pär Lernström och Linda

Pär Lernström och hustrun Linda har fattat ett beslut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Som programledare för ”Idol”, ”Talang” och ”Kockarnas kamp” har Pär Lernström utvecklats till en av TV4:s störste profiler. Och det här med trygghet och stabilitet är något som även gällt för hans privatliv.

Han har varit tillsammans med hustrun Linda i 18 år. De träffades när Linda fyllde 21 och har hållit ihop sedan dess.

Så mycket pengar tjänar Pär Lernström!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pär Lernström!

Pär Lernström har kommit överens med hustrun Linda

– Vi är båda känsliga men på olika sätt. Linda plockar ner mig när jag är upprörd över något medan jag fångar upp henne i något som jag känner mig mer sansad inför. Vi vänder upp rätt memorykort mot varandra, säger Pär i en intervju med Hemmets journal.

Linda är också en tv-räv. Men hon föredrar att hålla sig bakom kameran, en av flera olikheter makarna emellan. Fast detta är bara något som gör deras samspel ännu mer dynamiskt.

Annons

– Linda betyder supermycket för mig. Vi har en enorm respekt för att låta den andra vara som den är. Saker blir inte liggande för Linda, vilket är en jättefin egenskap som jag också har stor hjälp av. Inget kan ligga och gnaga hos henne, hon tar upp allt direkt. Medan jag är mer tyst, låst och kanske inte alltid orkar prata – en av de egenskaper som kommer från pappa. Där har hon fått lära mig och gör så än idag, säger Pär.

Pär och Linda har en viktig överenskommelse. De vill ha minst en kväll i veckan för sig själva, då de kan umgås bara som par.

Det är så de har byggt sin starka sammanhållning.

– Det har känts viktigt och är en anledning till att vi resterande sex kvällar är bättre föräldrar, bättre som par och bättre vänner. Det händer att vi tränar och spelar en padelmatch men oftast har vi gått ut på restaurang och bara pratat under de här kvällarna, säger Pär.

Annons