Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Parneviks utseendeförändring får följarna att tappa hakan – bilden avslöjar allt

Parneviks utseendeförändring får följarna att tappa hakan – bilden avslöjar allt

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Det var ingen som var beredd på denna nya look!

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
1:12

Efter reklamen: Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(1:12)

Slå på ljud

Familjen Parnevik var ett tag en av de mest omskrivna familjerna. De gjorde succé i sin egna realityshow Parneviks, där kända profiler bjöds in till deras hem i Florida. Mia, Jesper, och barnen gick snabbt genom rutan, men programmet lades sedan på is.

De är dock fortfarande högst aktuella på egen hand med olika projekt, och går till mångas stora glädje att följa på olika sociala medier. Där delar nu Penny Parnevik med sin helt nya look!

Avslöjandet om giftemålet

I mitten av juni, precis i startskottet av sommaren ringde bröllopsklockorna för Penny Parnevik – vilken lycka! Hon sa ja till sin Douglas Murray på farfar Bosse Parneviks fantastiska herrgård i Åkersberga, och självklart var familjen på plats för att fira kärleken.

Men faktum är att det var andra gången paret lovade varandra evig kärlek, men nu inför en betydligt större publik. Det avslöjade Penny själv i en Youtube-video.

– Jag tänkte säga en sak som inte alla vet, eller som vi inte är sagt förut. Det har varit lite spekulationer om det här. Det stämmer att vi redan är gifta, fast på papper. Vi är lagligt gifta, säger Penny Parnevik i klippet.

Vigseln ägde rum i San Francisco city hall, och utan någon ceremoni av det mer klassiska slaget. Det skedde när sonen Atticus, som nu är två år, fortfarande låg i magen.

Benjamin Ingrossos chockavslöjande i Efter fem – läxas upp av statsministern

Följarna i chock

Bröllop och barn, ja, för Penny bjuder livet ständigt på överraskningar. Och nu var det dags för ytterligare en sådan. Samtliga döttrar i Parnevik-familjen har blonda lockar, ärvda av sin mor Mia.

Det har nästintill blivit ett karaktäristiskt drag för syskonen, och när de dök upp i Parneviks var de nästan svåra att hålla i sär. Men nu har Penny bytt riktning. Dagen innan hintade hon om att en förändring var på gång, och nu avslöjar hon allt med sin nya bild – hon är rödhårig! Dessutom har hon klippt av en rejäl bit av sitt långa hår.

Före...

Och efter!

Den nya höstiga looken tokhyllas av hennes följare, som är lika delar chockade och imponerade.

"AHHHHHH!!!!!!!" Skriver systern och artistern Peg Parnevik.

"OMG PENNNYYY" Skriver en annan följare.

"Men gud vad bra du passar i den färgen" Hyllar en tredje.

"Fan vad kul!!" Kommenterar en femte.

Vilken förändring!

Foto: TT/Instagram