Peg och Penny Parneviks chockbesked: "Det är över"

Peg och Penny Parneviks chockbesked: "Det är över"

Peg och Penny Parnevik har varit i hetluften med sina relationer under en längre tid. Nu tar systrarna ett stort beslut inför framtiden.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Systrarna Peg och Penny Parnevik driver en av Sveriges största podcasts "Pillowtalk", där de delar med sig av både högt och lågt innehåll, men ofta handlar det om känslor som många hade hållit privat.

Efter att ständigt behöva stå till svars för sina uttalanden i podden, väljer systrarna nu därför att lägga ner den.

Peg Parneviks turbulenta tid med Filip Lamprecht

I våras gick Peg och Filip Lamprecht ut med att de gått skilda vägar, efter fem år som par. Men bakom sig lämnade de också en vänskap som varat sedan barnsben.

Spekulationerna har varit många. Har Peg varit otrogen? Har Filip varit otrogen med sin Let's Dance danspartner Linn Hegdal? Vad har hänt?

Ja, deras fans var i chock efter beskedet.

Peg har dessutom gått ut med att det var Filip som lämnade henne, vilket gett ytterligare liv till alla rykten. Men han har konstaterat att så inte är fallet.

Det verkar som att kärleken rann ut i sanden, helt enkelt. Men både Filip och Peg har fått utstå frågor och påhopp om sin relation sedan dagen det tog slut.

Penny Parnevik – tvåbarnsmamma och gift

Penny Parnevik är gift med Douglas Murray, och de har nu två barn ihop. Douglas är 17 år äldre än Penny och var till en början pappa Jesper Parneviks goda vän. Av den anledningen har även hon fått utstå en hel del kritik för sin relation.

För Penny räcker tiden inte heller till, hundratals frågor efter varje avsnitt och allt vad det innebär att vara tvåbarnsmamma så finns det inte längre utrymme för podcasten.

Peg och Penny Parnevik.

Claudio Bresciani/TT

Därför lägger systrarna Parnevik ner podcasten Pillowtalk

Systrarna Parnevik anser nu att tiden är inne för att sluta med podcasten, efter sex framgångsrika år.

”Pillowtalk är över. Vad Pillowtalk är, det passar inte in i våra liv längre.”, säger Penny i det näst sista avsnittet.

Peg fortsätter:

”Vi har blivit mognare, vi har gått igenom väldigt mycket personlig utveckling, vi är i en helt annan fas av våra liv som är lite mer stabil och grounded och bara lugn. Och jag tror därför att det blir så svårt att behöva prata om väldigt privata saker, svara på rykten och svara på… ja men liksom keep it up to date och hålla det relevant och prata om dejtinglivet.”

Sista avsnittet av Pillowtalk görs inför publik

Innan "Pillowtalk" läggs ner helt kommer Penny och Peg hålla en så kallad live-podd vid två tillfällen, en gång i Stockholm och en gång i Göteborg.

”Det känns väldigt bittersweet men vi är på en helt annan plats i livet nu och redo för nya projekt. Därför vill vi hedra allt Pillowtalk är och bjuda in våra lyssnare till ett sista talk och ge tillbaka av all den kärlek vi fått”, säger systrarna i ett uttalande.

Foto: TT

LÄS MER: Peg Parneviks hjärtesorg efter förhållandet med Filip Lamprecht: "Vad som kunde ha blivit"

LÄS MER: Penny Parneviks livsbeslut med maken Douglas Murray

LÄS MER: Jesper Parnevik i tårar – efter Filip Lamprechts plötsliga uppbrott med familjen och Peg