Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parneviks intima bilder från kärlekssemestern – med nya pojkvännen

21 aug, 2021, 20:00 
AvIndra Nordemar

Peg Parnevik har funnit sin "tvillingsjäl" i nya pojkvännen Jesper Nicklasson. Nu har paret åkt på kärlekssemester ihop, och Peg delar med sig av intima bilder från den romantiska resan.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Under årets säsong av Let's Dance blev det turbulent i Peg Parneviks och Filip Lamprechts förhållande. Och drygt en månad efter tävlingen bekräftade det forna kärleksparet att de valt att gå skilda vägar.

Efter den femåriga relationen såg Peg fram emot en sommar som singel, och till en början levde hon ut singellivet till fullo. Men sedan blev det inte riktigt som hon tänkt – i stället fann hon kärleken på nytt.

Peg Parneviks ord om pojkvännen Jesper: "Min tvillingsjäl"

Tidigare i somras la en man vid namn Jesper Nicklasson upp en pussbild med Peg på Instagram, och senare bekräftade Peg i podcasten "Pillowtalk" att Jesper hade fångat hennes hjärta.

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, sa hon då.

Peg Parneviks och Jesper Nicklassons kärlekssemester

Nu har paret tagit ytterligare ett steg i relation och rest i väg tillsammans. På Instagram har Peg delat med sig av intima bilder från den romantiska semestern på varmare breddgrader.

Foto: TT, Instagram / pegparnevik / stbeppen

Annons