Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernilla Wahlgrens tvivel inför framtiden: "Fortsätta eller inte"

Pernilla Wahlgrens tvivel inför framtiden: "Fortsätta eller inte"

Pernilla Wahlgren bryter tystnaden efter en längre paus och ger sina följare ett osäkert besked inför framtiden.

Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt fel
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har varit en känd artist i många år, men på senare tid har hon även blivit en av Sveriges största tv-profiler, främst tack vare realityserien Wahlgrens värld som hon har med dottern Bianca Ingrosso.

Att Pernilla Wahlgren och hennes barn blivit en av Sveriges kändaste familjer beror även mycket på sociala medier som Instagram, där Bianca har en följarskara på hela 1,2 miljoner och Pernilla har närmare 700 000 följare.

Pernilla Wahlgrens osäkerhet kring framtiden för bloggen

Långt innan sociala medier spreds över hela världen delade offentliga personer med sig av sin vardag genom bloggar. Och Pernilla har kvar sin blogg än i dag, men uppdateringen sker inte lika frekvent som förr, vilket Hänt var först med att uppmärksamma.

Bloggen har ännu en stor skara trogna läsare, och det är nu många som bli besvikna. Pernilla är nämligen osäker på hur det blir med bloggen framöver, då privatlivet, jobb och Instagram ändrat förutsättningarna. Efter en lång tids tystnad uppdaterar hon nu sina läsare i ett inlägg.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens oro för Bianca Ingrosso – inte lycklig

"Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta (Instagram, reds.anm.), där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok! Ska jag uppdatera bloggen, så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.

Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram. Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!"

Pernilla Wahlgrens följare reagerar starkt efter beskedet

Många av läsarna reagerar starkt på det osäkra framtidsbeskedet. I kommentarsfältet till blogginlägget är det flera som uttrycker sin besvikelse. Framför allt de trogna läsare som varit sedan start.

”Klart du ska ha bloggen kvar Pernilla! Vi är VÄLDIGT många som älskar din blogg och följer dig.”

"Sluta inte blogga!"

”Du ska INTE sluta blogga, nej, nej, nej! – Har följt dig sen start och älskar din blogg!”

Foto: TT

LÄS MER: Ica-stjärnan förlovad med kärleken: "Fortfarande en gåta"

LÄS MER: Madeleines nanny och Sofias husfru: Så får prinsessorna hjälp med livspusslet

LÄS MER: Björn Borg – så ser hans söner Leo och Robin ut idag