Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parneviks känga till Filip Lamprecht – efter romansryktena i Let's Dance

08 okt, 2021, 19:50 
AvIndra Nordemar

Peg Parnevik har släppt en ny musikvideo där hon pikar Filip Lamprecht och Linn Hegdal när de tävlar i Let's Dance.

Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit i hetluften sedan Filips medverkan i Let's Dance i våras.

Allt började med att deras fans misstänkte att något inte stod rätt till mellan paret som då hade varit tillsammans i fem år. Sedan började ryktena om en romans mellan Filip och danspartnern Linn, vilket de båda hela tiden avfärdat.

I somras kom beskedet, ex-paret berättade att det valt att gå skilda vägar. Men det har senare kommit fram att de hade gjort slut långt innan allmänheten fick veta sanningen. Filip fortsatte nämligen säga att det var i ett förhållande, trots att det var slut, för Pegs skull.

Peg Parneviks pikar till Filip Lamprecht efter uppbrottet

Sedan uppbrottet har Peg, som är artist, släppt låtar som handlar om Filip. Den första gick under titeln "Somewhere Without Me" där hon förklarar hur Filip lämnade henne och att hon fortfarande älskar honom.

Nu har hon släppt ytterligare en låt, "My name", och dessutom en musikvideo där tankarna direkt dras till ryktena om Filip och Linn.

Annons

Peg Parneviks givna referens till Filip och Linn i Let´s Dance

I videon sitter Peg i ett mörkt rum medan hon sorgset tittar på tv där en man och kvinna dansar någon form av tävlingsdans. Som de flesta kanske förstår är det högst sannolikt att denna scen är en pik till Filip och Linn, då referensen är minst sagt påtaglig.

Peg sjunger även: ”You're doing the most of most for a minute of fame. I'm never the one to make a scene but you're making it difficult for me.”

Exakt vad det är Peg försöker antyda är något otydligt, men att Let's Dance funnits i hennes tankar under skapandet av låten och videon är uppenbart.

Foto: TT, Youtube

Annons
Annons