Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Penny Parneviks ärliga ord om relationen med maken Douglas Murray

28 jul, 2021, 06:00 
AvIndra Nordemar

Penny Parnevik gifte sig 2019 med den 17 år äldre hockeyspelaren Douglas Murray. Makarna har numera två barn tillsammans, men nu avslöjar Penny att relationen som visas i sociala medier är en sanning med modifikation.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Penny Parnevik, 24, växte upp i Florida med sin familj i det stora vita huset med blåa fönsterkarmar. Pappan Jesper Parnevik har tjänat miljoner genom sin golfkarriär och har lärt känna många amerikanska vänner genom åren i USA. En av dessa vänner är Douglas Murray, 41, som numera är Pennys man.

Douglas Murray har tidigare varit hockeyspelare och har varit en vän till familjen Parnevik sedan barnen var små. Men Penny och Douglas hittade kärleken i varandra och numera är de gifta och har sonen Atticus och dottern Pebble ihop.

Penny Parneviks om bråken med maken Douglas Murray

Makarna har sedan en tid tillbaka bott i Sverige och utifrån verkar de leva ett nästintill perfekt småbarnsliv. Men i podcasten "Pillowtalk", som Penny har med systern Peg Parnevik, avslöjar hon nu att det inte alltid är så perfekt som det verkar.

– Oftast lägger jag upp väldigt mysiga bilder på mig och Douglas och de stunderna är ju väldigt genuina och jättemysiga. Sen vill jag bara vara väldigt tydlig med att i alla relationer, och specifikt när man har småbarn, så bråkar man. Vi bråkar också och har de här tjafsen om småsaker. Det känns som något jag inte har varit så transparent med i mina sociala kanaler, säger hon.

Annons

Peg Parneviks chock över Pennys och Douglas relation

Peg Parnevik är chockad över det hennes syster berättar eftersom Penny ofta lägger upp bilder på henne och Douglas med kärleksfulla texter.

– Sen skrev du till mig att du och Douglas hade bråkat. Och jag bara ”Va?"

Anledningen till att Penny denna gång berättade för henne om bråket var för att Peg var påväg hem till småbarnsföräldrarna.

– Det var jobbigt och stressigt och så blev vi irriterade på varandra. Och det kändes bara så himla tråkigt, och det ville jag säga till dig innan du skulle komma förbi. Det är ju den värsta känslan att komma hem till ett par som man märker nyss har bråkat, säger Penny Parnevik.

Foto: TT, Instagram / Pennyyparnevik

Annons