Peg Parneviks nya detaljer om sista tiden med Filip Lamprecht

Peg Parneviks nya detaljer om sista tiden med Filip Lamprecht

Ex-paret Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut efter en dramatisk vår med olika rykten. Nu avslöjar Peg nya detaljer om förhållandet – och att det inte varit så bra som det verkat på länge.

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!
Slå på ljud

Under årets säsong av Let's Dance blev det turbulent i Peg Parneviks, 25, och Filip Lamprechts, 24, förhållande. Det gick bland annat rykten om att Filip och hans danspartner Linn Hegdal, 25, skulle haft något ihop. Det ledde till slut till att Peg och Filip bröt upp efter flera år tillsammans.

Till en början dementerade de envist ryktena om att de skulle ha gjort slut, samtidigt som de tappert försökte rädda förhållandet genom bland annat parterapi, men det räckte inte hela vägen.

Nu avslöjar Peg nya detaljer från den sista tiden i förhållandet med Filip.

Peg Parneviks nya ord om relationen med Filip Lamprecht

I podcasten "Pillowtalk" som Peg har med systern Penny Parnevik, 24, har hon tidigare berättat om den mörka tiden efter uppbrottet.

– Inte för att gå in på detaljnivå för mycket, men det var mörkt där ett tag. Jag trodde verkligen jag skulle dö, jag trodde inte jag skulle överleva den perioden.

LÄS MER: Se Let's Dance-Linns intima bilder från kärlekssemestern

Filip och Peg har hunnit göra slut tio gånger sedan de blev ett par. Och i ett nytt avsnitt av "Pillowtalk" berättar Peg att relationen egentligen borde ha tagit slut, på riktigt, för länge sedan.

– Att man älskar så mycket men det är så himla turbulent, så håller man kvar, och ibland så fastnar man där. Håller fast så hårt för att man är lite rädd för vad andra ska tycka, vad som händer om det är över, säger hon i podden och fortsätter:

– Så är man kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är hundra procent rätt, det ska nog inte vara så här upp och ner om det är ”the one”.

Peg Parnevik ord om nya kärleken Jesper Niklasson

Peg har numera gått vidare och hittat kärleken på nytt. Det är musikproducenten Jesper Niklasson som fångat hennes hjärta, och det verkar som att hon nu har hittat "the one".

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, säger hon i "Pillowtalk".

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT

LÄS MER: Kungen gör repris på sopsäcken! Se bilderna på Svensk Damtidning!

LÄS MER: Kristin Kaspersens stora rädsla – efter Estoniakatastrofen

LÄS MER: Carolas besked om kärlekslivet: "En nolla"