Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla rasar efter bråket på tåget: "Fan gå och sätt dig"

19 aug, 2022, 09:30 
AvIbraheem Alsalman
Pernilla hamnade i bråk under tågresan. Bilder: TT/Instagram

Pernilla Wahlgren berättar nu om den jobbiga tågresan.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Det har gått riktigt bra för Pernilla Wahlgren, 53, senaste tiden. Men i veckan åkte hon på ett bakslag när det stod klart att hon inte får flytta in till lyxvillan på Lidingö. Det beror helt enkelt på att huset har inte renoverats klart och många problem har upptäckts som gör att flytten dröjer till i alla fall årsskiftet.

– Det har blivit uppskjutet hela tiden så jag hoppas på att få flytta in innan jul, så mycket kan jag säga, sa hon till Svensk Damtidning.

Wahlgren är en folkkära profil. De senaste åren hon, tillsammans med barnen Benjamin och Bianca, gjort dundersuccé i underhållningsprogrammet "Wahlgrens Värld" i Kanal5. Hon är även en del av "Hybris" som nu är inne på sitt andra år inför fullsatta salonger runtom i landet. Pernilla Wahlgren har även en podcast tillsammans med nära vännen, Sofia Wistam, 56.

Annons

Pernilla Wahlgrens jobbiga tågresa - hamnade i bråk

Och det är just i poddens senaste avsnitt som hon delar med sig av en jobbig tågresa som hon har varit med i. Pernilla gillar att sjunga - ibland högt, men hon gillar också att vara social och prata och dela med sig av sina erfarenheter.

I podden skämtar hon om att hon ibland sitter och sjunger Picadilly Circus".

Sedan kommer hon på det jobbiga delen, hennes tågresa med Hybrisgänget för ett tag sedan.

– Jag har varit med om när jag har suttit i en vanlig första klass-vagn och skrattat och haft jätteroligt med mitt "Hybris"-gäng och det kommer fram folk och ba "ursäkta men ni stör oss". Och då blir jag lite såhär: "Vänta lite nu. Här sitter alltså ett gäng som är glada och skrattar, vart stör vi dig någonstans?". Såna människor, som stör sig på folk som är glada. Inte fulla, inte högljudda, inte bråkar. Utan glada och skrattar. Då får man fan gå och sätta sig i en tyst vagn och betala för det, säger Pernilla Wahlgren.

Annons