Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren avslöjande om nya sambo-livet med Christian Bauer: "Han fick ta med sig en stol"

15 jun, 2023, 07:00 
Samuel Björn
Pernilla Wahlgren och blivande maken Christian Bauer.
Under våren kunde man följa byggandet av Pernilla Wahlgrens nya lyxvilla i programmet Villa Wahlgren.

Pernilla Wahlgren berättar om nya sambo-livet med Christian Bauer och avslöjar varför han inte fick ta med mer än en stol till nya lyxhemmet på Lidingö.

Annons
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Det är mycket som händer i Pernilla Wahgrens liv just nu. I vintras så friade Christian Bauer till sångerskan under levande ljus på toppen av ett fjäll och den 27:e juli tar hon över efter Sanna Nielsen som programledare för Allsång på Skansen. Nu i våras så hade även hennes nya bygg- och livsstilsprogrammet Villa Wahlgren premiär i Kanal 5, där får vi följa byggandet utav hennes nya lyxhem i Lidingö.

Första sommaren som sambor

I podcasten Framgångspodden berättade Pernilla att hon och Christian träffades genom gemensamma vänner. Våren 2021 bekräftade paret att de börjat dejta.

"man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen.Det tog mig många år,men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom", skrev Pernilla då på hennes Instagram.

Annons

Sen dess har paret bott på varsitt håll men nu i vintras blev de sambor då de flyttade in tillsammans i Pernillas nya lyxvilla på Lidingö. Pernilla berättar att de trivs jättebra i deras nya sambo-liv.

– Det går jättebra. Vi har ju mer eller mindre bott ihop sedan vi blev tillsammans för två år sedan. Det var skönt, för jag visste att vi funkar ihop som par i ett hem. Även om det är jag som byggt huset och det är mitt projekt, så blev det ändå så att vi flyttade in i det tillsammans. I vår gemensamma bostad märker jag ännu mer hur bra det funkar. Vi hjälps åt, det finns inget tjafs och behöver något göras, så gör man det, säger hon till Amelia.

Att Pernilla skulle flytta in med en man igen var inget som hon hade räknat med.

– Det är otroligt harmoniskt. Jag älskar mitt hus och mitt hem och att dela det med honom. Det är häftigt. När jag bodde i det gröna huset trodde jag att jag aldrig någonsin skulle bo med en man igen.

Annons

Pernilla Wahlgrens nya husbygge

I programmet Villa Wahlgren har tittarna kunnat följa med på hela processen med byggandet utav det nya huset på Lidingö. Pernilla berättar för Amelia att hennes förra hus var "fyllt med olika kaosrum fullproppade med skit" men att hon denna gång är mer noggrann med vad hon tar in i sitt och blivande makens hem. Detta är något som Christian verkligen har fått märka av, på frågan om ifall Christian fick ta med sig sina saker till nya huset svarar nämligen Pernilla.

– Han fick ta med sig en stol. Den står på en väldigt fin plats i flygelrummet. Jag tror att Lamino-fåtöljen är husets enda designmöbel. Stolen har han ärvt efter sin pappa. Det var lite motstånd från mig från början, jag är inte så mycket för fårskinn. Men sedan insåg jag det fina i att han får ha en stol från sin pappa, en möbel som verkligen betyder något för honom. Jag beställde faktiskt en soffa som matchade stolen. Så schyst är jag, säger hon med ett fnitter.

Mer än den ägodelen blev det inte för Christian i nya huset. Pernilla fyller dock i att Christian själv inte heller kände något större behov att plocka med sig mer möbler från sitt gamla hem samt att hon själv fått sälja mycket av hennes tidigare möbler då de helt enkelt inte passade in i det nya hemmet.

Annons