Pernilla Wahlgren avslöjar – försvinner helt från tv-rutan

06 dec, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Wahlgrens värld får ett slut. Nu försvinner Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso från rutan.

Annons

Videon kunde inte hittas

Pernilla Wahlgren har ett hektiskt schema med alla projekt hon har i rullning.

Hon är mamma till fyra barn, nykär i Christian Bauer, har podcasten Wahlgren & Wistam, är på turné Sverige runt med sin egen föreställning – och på allt det har hon ett helt filmteam som följer henne mer eller mindre varje dag.

Ja, de helt lediga dagarna är få, vilket tittarna får bevittna i Wahlgrens värld. Men nu försvinner Pernilla från rutan.

Pernilla Wahlgren försvinner från tv-rutan

Recept.se Nyhetsbrev

Pernilla har varit ute på turné med ensemblen bakom "Pernilla Wahlgren har hybris" hela hösten. Men nu tar även de lite julledighet. Den nästa föreställningen äger inte rum förrän den 13 januari 2022, då gänget beger sig till Oslo. Men fram till dess kan de alltså lägga showskorna på hyllan.

Så nu får Pernilla-fansen klara sig utan henne på en scen under en period, samtidigt som även Wahlgrens värld tar slut, för denna gång.

Realityshowen hade premiär 2016 och är nu inne på sin tionde säsong. Bianca och Pernilla som är seriens huvudpersoner har gjort succé i rutan och varje vecka ses de av hundratusentals tittare.

Annons

Framtiden för Wahlgrens värld

Men på torsdags sänds det sisa avsnittet för säsongen, ett alldeles speciellt avsnitt eftersom Christian Bauer gör entré, lagom till avslutningen. Men att det försvinner ur tablån innebär inte att Wahlgrens värld-teamet slutar filma den populära mamma- och dotterduon.

Nej, inspelningarna till säsong elva drog i gång redan i somras.

– Vi ska börja filma nu igen i Palma, det som är roligt är att Theo, Bianca, Philippe, Benjamin, Jacob och Melina redan är på plats. Vi ska bara hänga i Palma, jag ska såklart hänga med ungarna. Det är inte så ofta jag är i Palma, men mina barn har ju sin pappa där så de har ju varit där väldigt mycket de senaste åren, så de ska visa mig runt lite, avslöjade Pernilla tidigare i somras i sin podcast.

Det är dock ännu oklart när tittarna får följa dem i deras extravaganta vardag igen, men troligtvis är de tillbaka i rutan under våren 2022.

Annons

Foto: TT

Annons