Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren erkänner felsteget – hände i början

05 jul, 2023, 21:23 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren gör i sommar debut som programledare för Allsång på Skansen.

Misstaget som ingen lade märke till.

Annons
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Pernilla Wahlgrens debut som programledare för Allsång på Skansen blev en succé. Hon har överösts av komplimanger och lovord för sin insats. Men i podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om missen i programmet som ingen såg.

Pernillas Premiärnerver

För trots att det såg ut som att Pernilla aldrig gjort annat än att stå på Allsång på Skansen scenen så berättar hon att hon var väldigt nervös inför premiären.

– Först var jag så nervös. Innan jag ska gå in och sjunga Stockholm i mitt hjärta så tänker jag, tänk om – det är det dummaste du kan göra – tänk om jag glömmer bort texten till Stockholm i mitt hjärta, berättar hon i podden och fortsätter:

Annons

– Jag kände att om jag går in och sjunger Stockholm i mitt hjärta och inte sätter texten, då kommer jag bli lynchad.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren under premiären av sommarens Allsång på Skansen.

Det omärkbara misstaget

Pernilla berättar att hon brukar dela upp pratorna i sitt manus i olika sjok. Under början av programmet går allting bra. Men när hon sedan ska byta från det ena sjoket till det andra händer det som inte får hända, Pernilla tappar bort sig helt.

– Så står jag där och så blir det totalt blankt. Då börjar jag mala om någonting helt annat som jag absolut inte ska säga. Medan jag maler så hinner jag tänka.. jag jobbar så mycket med min hjärna och jag tänker bara ”snälla, snälla hör nu att jag inte går efter manus, och snälla snälla säg vad jag ska säga”. Och precis då kom jag på vad det var, berättar hon.

Men missen verkade varit större i Pernillas huvud än vad den faktiskt var. För inte nog med att ingen tittare reagerade på situationen. Pernilla berättar nämligen att hon själv också kollade tillbaka på programmet för att se den stora missen.

Men precis likt publiken märkte hon då ingenting.

Annons