Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren ändrar om lyxvillan på Lidingö – kostar miljoner

08 maj, 2024, 19:30 
Här är vad som händer nu.
Annons

Stjärnan Pernilla Wahlgren har många järn i elden, och när dagen är slut kan hon koppla av i sitt nybyggda Villa Wahlgren ute på Lidingö.

Hela Sverige fick följa husbygget, både på Instagram och TV. Och nu är den ju helt klar – eller?

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Pernilla Wahlgrens problem med lyxhuset

Pernilla bor i Villa Wahlgren ihop med Christian Bauer, och de har 300 lyxiga kvadratmeter att bre ut sig över. Huset rymmer bland annat en stor klädkammare, fyra badrum, öppen spis och ångbastu.

Annons

Men vägen till det här pampiga och tjusiga resultatet har inte varit lätt. Under byggets gång har Pernilla mött flera motgångar, och tidigt blev det ett problem att huset ligger på en bergsväg.

Det var nämligen inte helt enkelt att lösa en väg upp till huset. Till slut blev det en trappa, men då den var så lång och brant krävdes det att hon installerade en trapphiss. En dyr historia, en sådan kostar mellan 40 000 till 120 000 kronor, och Pernillas strulade flera gånger om...

Pernilla Wahlgrens beslut med lyxhuset – kostar miljoner

Pernilla Wahlgren har aldrig berättat vad slutnotan gick på, men bara tomten gick på 8 miljoner. Och notan har givetvis skjutit i taket efter de omfattande renoveringar hon gjort!

Men ännu är hon inte nöjd. Nu har Pernilla beslutat sig för att göra om på tomten – och installera sin efterlängtade pool! Den har ju funnits med i planeringen hela tiden, och nu verkar det vara dags att slå slag i saken!

Annons
Pernilla Wahlgren visar upp sitt hus, och poolen som ska installeras
Foto: Skärmdump, Instagram

Instagram visar Pernilla upp att poolen anlänt, och att det är i fullgång med att installera den. Och hon är förväntansfull:

– Och SOM vi ser fram mot många härliga bad i sommar i vår nya pool och droppformade SPA-bad..!

Nu ser man ju verkligen framemot slutresultatet!

Foto: TT

Annons