Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrossos panik innan Allsångsavslöjandet: ”Kunde inte ta ett enda steg”

13 jun, 2023, 16:00 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Pernilla är nya programledaren för Allsång på Skansen. Foto: TT

Mor och dotter hade panik dagen innan Allsång.

Annons

Familjen Wahlgren/Ingrosso är en av Sveriges mest kända familj. Under åren har de verkligen tagit över svensk TV och de gör det med succé. Om de är musik, TV-program, shower eller företag verkar allt bli till guld.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Familjen-succé

Det hela började 2016 när deras egna realityserie "Wahlgrens Värld" släpptes på Kanal 5. Deras galna familj, humor och kärlek gick rakt in i svenska folkets hjärtan. Sedan dess har det bara fortsatt att rulla på.

Mamma Pernilla var nyligen med i spinoff programmet "Villa Wahlgren" där vi fick följa med i hennes bygge av sitt drömhus. Annars har hon även eget klädmärke, podd och show som även den har sålt fulla hus.

Sonen Benjamin som precis sände sitt sista avsnitt av mat och musikprogrammet "Benjamins" är nu aktuell med sin första sommarturné. Och dottern Bianca har blivit hyllad för sina olika företag men även för sin programledarroll i sin egna talkshow "Bianca", där hon har intervjuat både svenska och internationella kändisar.

Annons

Nu kommer även Pernilla att leda svenska folket i allsång i sommar, då hon tar över den ärofyllda rollen som programledare för Allsång på Skansen. Vilket hela familjen ser fram emot.

Mor och dotterns panik

Pernilla och Bianca är även kända för att dela med sig av i stort sett allt som händer i deras liv, både högt och lågt. Igår delade Bianca med sig av ännu ett av deras galna upptåg. Nämligen hur mor och dotter höll på att kissa ner sig.

I inlägget ser vi Bianca och Pernilla stå och knipa riktigt ordentligt i en hiss, samtidigt som de skrattar åt den bisarra situationen.

– Men något vi har gemensamt är att vi inte kan ta ett enda steg när vi är kissnödiga, skriver Bianca till inlägget.

Och idag är det dags för Pernillas första framträdande som nya programledaren för Allsång. SVT har nämligen sin spännande pressträff där de avslöjar alla artister för årets säsong. Och vi hoppas att Pernilla inte är allt för nervös så att gårdagens situation inte uppstår igen.

Annons