Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren om skönhetsingreppet – är som många misstänkt

03 apr, 2024, 14:00 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren talar ut om skönhetsingreppet – och misstankarna bekräftas.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren, 56, har många strängar på sin lyra och nästan alla av hennes jobb handlar också om att visa sig själv utåt.

Ja, sina föreställningar, Allsång på Skansen, Wahlgrens värld – här är det Pernilla i fokus framför tusentals människor.

Detta är även något dottern Bianca Ingrosso, 29, talat om - hur det är att se själv på tv och hur det lett henne till att göra skönhetsingrepp - och nu berör även Pernilla frågan.

Pernilla Wahlgrens intensiva år

Pernilla kommer snart synas i ännu en säsong av Wahlgrens värld som har premiär senare i år.

Något hon är mycket exalterad över. I säsongen kommer vi få följa Pernillas nya liv som farmor och även se mer av relationen med Christian Bauer, 58:

– Det har varit ett händelserikt år. Jag har blivit farmor, jag har gift mig, i hemlighet dessutom, väldigt härligt. Och jag har varit och kollat på Benjamin som har gjort sin otroliga turné under sommaren, Bianca öppnade pop-up med CAIA sin första butik på NK som har blivit ett enormt stort event. Man får följa mitt och Christians liv, mina föräldrar, så det är mycket som händer, säger Pernilla till Svensk Damtidning.

Annons

Pernilla berättar även att hon planerar att fortsätta med programmet så länge det fortsätter vara populärt och hon tycker det är roligt:

– Så länge tittarna är kvar. Och så länge vi som gör det här tycker att det är kul.

Underbart! Och det här med att se sig själv i tv-rutan har inte lett Pernilla till samma slutsats som dottern Bianca, alltså att ändra utseendet med ingrepp.

Pernilla om skönhetsingreppet

Det har Pernilla pratat om i flera olika sammanhang. Hon testade botox en gång som 40-åring och bestämde sig för att inte göra om det.

– Jag testade botox när jag var 40 och jag såg inte klok ut, det måste blivit en överdos, har hon till exempel sagt i podcasten Wahlgren & Wistam.

Pernilla Wahlgren ler
Pernilla Wahlgren 2008, samma år som hon säger att hon testade botox. Foto:Patrik Jonsson / TT /

Även i en intervju med Femina har Pernilla sagt att hon såg "helt galen ut" med botox – så där bekräftade artisten det man kunnat ana efter podcastavsnittet. Botox är helt enkelt inte för henne!

Foto: Instagram/pernillawahlgren, TT

Annons