Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren öppnar upp om personliga krisen: "Katastrof"

22 dec, 2021, 17:00 

Pernilla Wahlgren är förtvivlad! Nu berättar hon själv om den personliga krisen hon går igenom.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

På tisdagen presenterade statsminister Magdalena Andersson regeringens nya restriktioner för att minska smittspridningen. Något som har skapat olika känslor hos svenska folket, som sett fram emot jul- och nyårsfiranden.

En av de som känner väldigt starkt för regeringens beslut är Pernilla Wahlgren, 53. Artisten, som jobbar inom underhållningsbranschen, är särskilt frustrerad över att det nu behövs vaccinpass på arrangemang med fler än 500 personer. Samt att det måste vara avstånd mellan sällskapen.

På Instagram öppnar hon upp om känslorna:

"Man ska inte ropa hej tydligen... Avstånd på publiken. Över 500 pers gör att vi inte kan köra... Vi har en utsåld turné med fullsatta hus med över 500 pers. Vi kan inte välja ut de få som får komma. Detta är återigen en katastrof för branschen!! Tack regeringen!!!!", skriver hon på Instagram story.

Annons

Pernilla Wahlgrens ilska: "Förstår inte logiken"

Pernilla berättar mer om besvikelsen i en intervju med Expressen.

– Jag förstår inte riktigt logiken i att man ska smitta mindre när man sitter med mellanrum. Och sen blir det orättvist igen att på restauranger får man vara och man får vara på flygplan och trängas. Det är alltid vår bransch som råkar ut värst.

Hon förklarar att vissa har köpt biljetter till hennes show 2019, och att de nu kommer behöva vänta ännu längre.

– Vi var så glada att vi precis fått komma i gång. Alla har ju tagit vaccin och fått covidpass, vi trodde liksom att det var det som skulle börja funka, säger hon.

Annons