Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren slår på stort igen – köper nytt lyxhus i Spanien

19 okt, 2021, 10:30 
AvIndra Nordemar

Den ena huset efter det andra. Efter att Pernilla Wahlgren köpt en tomt för flera miljoner har hon nu unnat sig ytterligare ett hus. Denna gång i Marbella.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Pernilla Wahlgren är just nu ute på turné i landet med sin show "Pernilla Wahlgren har hybris", samtidigt bygger hon sitt drömboende ute på Lidingö som är ett "jätteprojekt".

Nu har hon slagit till igen. I en ny video avslöjar Bianca Ingrosso att hennes mamma köpt ytterligare ett lyxhus – i Marbella.

Pernilla Wahlgrens lyxbygge på Lidingö

Det började i en lägenhet på Östermalm, men efter många år i centrala stan flyttade Pernilla med barnen till Lidingö. Familjen hamnade då i det gröna kedjehuset många har sett i Wahlgrens värld.

Men i fjol meddelade artisten och realitystjärnan att hon ska flytta igen, nu till sin drömvilla som hon bygger från grunden.

Huset som hon själv kallar "Villa Nilla" är på 307 kvadratmeter och är arkitektritat. Det kommer ha enorma fönsterinsläpp, pool, bar, flera balkonger och en stor terrass. Det är helt enkelt tänkt att vara en samlingspunkt för hela Wahlgren/Ingrosso-klanen.

Annons

Byggnationen pågår för fullt men i nuläget ser den jättelika tomten mest ut som en grusplätt. Tanken är att huset ska stå klart sommaren 2022, om det inte drar ut på tiden som det inte sällan gör.

Pernilla Wahlgrens säljer och köper nytt i Marbella

För några år sedan köpte Pernilla Spanienhuset "Casa Rosa". I Wahlgrens värld har tittarna fått se både Bianca och Pernilla semestra flitigt i det rosa huset, men nu väljer hon att sälja sitt hem som hon hållit kärt. Men bara för att skaffa nytt.

I en video på Biancas Youtube-kanal avslöjar hon två stora nyheter – Bianca har köpt en ny lägenheten på 300 kvadratmeter mitt på Östermalm, och hennes mamma har unnat sig ett nytt lyxhus i Marbella.

– Jag är så glad, jag är så tacksam, jag är så taggad, det är så mycket på en och samma gång. Det är sjukt mycket jobb, sjukt mycket nya anställningar i mitt bolag och på CAIA främst. Jag älskar mitt jävla liv, jag kan inte förstå att det här är mitt liv, jag kan verkligen inte det, säger Bianca och fortsätter:

– Mamma har köpt nytt hus i Marbella, ja men ni vet!

Foto: TT

Annons