Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren ställer Sofia Wistam mot väggen – ärliga orden om Bianca

31 jan, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgrens och Sofia Wistams vänskap sätts på prov efter orden om barnen.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Ett av alla jobb som Pernilla Wahlgren har är att vara en så kallad "poddare". Hon och bästa vännen och programledaren Sofia Wistam driver en av Sveriges största podcasts under namnet Wahlgren & Wistam.

Där delar de med sig av både med- och motgångar i livet men också inslag av något mer speciell karaktär.

I det senaste avsnittet går det hett till när Pernilla ställer Sofia mot väggen och hon tvingas svara på känsliga frågor.

Sofia Wistam ställs mot väggen av Pernilla Wahlgren

Pernilla har varit på semester i Marbella med Bianca och Benjamin. Och under denna tid har Sofia gjort något annorlunda. Hon har tagit ett lögndetektortest – och Pernilla har ställt frågorna.

Enligt Sofia ska det här testet ha varit helt äkta. Mannen som tog det har en lång karriär bakom sig inom området, han har gjort tusentals tester i över 60 länder och nu fick alltså Sofia möjlighet att träffa honom via en tv-produktion.

Annons

I podcasten får lyssnarna sedan höra hur det gick för Sofia, och vissa svar var rätt så oväntade.

Pernilla hade ställt frågor som: Är du genuint lycklig? Skulle du vilja byta liv med Pernilla? Om du hittade 4000 kronor på gatan – skulle du behålla dem eller skänka dem till välgörenhet?

Sofia Wistams oväntade svar om Bianca och Benjamin

Men en av alla frågor stack ut, eller rättare sagt ett av alla svar. Frågan löd: Önskar du att dina barn var lika kända som Benjamin och Bianca?

Sofia hade då svarat "Ja", vilket visade sig vara sant.

Pernilla och Sofia leder Mammagalan 2019 ihop.

De flesta vet ju vilka Bianca och Benjamin Ingrosso är vi det här laget. Men Sofias barn är inte lika omtalade. Hon har fyra, och det kanske inte är många som känner till det men en av dem är stor inom musikbranchen.

Annons

Kid Ericsson som hon har tillsammans med Thomas "Orup" Eriksson producerar musik, bland annat i den populära gruppen "Tjuvjakt".

Så när hon får höra sitt svar vill hon be om ursäkt.

– Jag skrattade så mycket när den där frågan kom, och jag vill ju verkligen, verkligen säga till alla mina barn, speciellt Kid som lyssnar, att det enda som är viktigt är ju att ni är lyckliga, alltså det är det enda som spelar någon roll.

Det Sofia egentligen menade var att hon önskar sina barn framgång, och en ekonomi som gör dem fria att gör det dem vill.

Frågan togs givetvis med en nypa salt, och både Sofia och Pernilla brast ut i skratt.

Foto: TT

Annons