Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens stora sorg efter beslutet – ska lämna: "Som en skilsmässa"

31 jan, 2022, 05:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren är i tårar efter beslutet om separationen.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

På ett år har det hänt mycket i Pernilla Wahlgrens liv. Året började med inställda shower till följd av pandemin. Från den ljusa sida var det mycket tack vare restriktionerna som hon fann sin kärlek Christian Bauer.

Sedan blev smittspridningen bättre och Pernilla och ensemblen åkte ut på turné landet runt. Samtidigt spelade hon in Wahlgren värld – som kommer se betydligt annorlunda ut nästa säsong då Bianca Ingrosso valt att hoppa av.

Allt det här har tärt på Pernillas krafter. Men just nu är det något annat som tynger henne.

Pernilla Wahlgren i tårar – har blivit för mycket

I fjol beslutade Pernilla att sälja det det gröna kedjehuset på Lidingö för att bygga sitt drömhus på ön. Och husbygget har minst sagt krävt en hel del av hennes tid.

Annons

I det senaste avsnittet av hennes podcast Wahlgren & Wistam berättar hon om sin uppgivenhet.

– Jo, men det har varit väldigt mycket. Det har bara gått i ett, säger hon till Sofia Wistam.

– Igår var jag under isen. Jag har haft sånna dagar där jag bara gråter utan att man vet varför man gråter. Men lite överarbetad tror jag.

Pernilla Wahlgren om separationen: "Ska lämna det här"

Nu närmar det sig inflytt i lyxbygget – och det är med blandade känslor.

– Jag tror att det är den här förändringen som sker i mitt liv. Att jag ska flytta från det här huset som jag har bott i över tio år vilket gör att jag måste rensa. Man går igenom saker, gamla minnen och jag tror jag har hört någonstans att en flytt kan vara lika jobbigt som att gå igenom en skilsmässa, säger hon och fortsätter:

– Och även fast det är en flytt som jag själv bestämt mig för, jag har sålt huset för att jag ville ha en förändring och jag håller på att bygga det nya som ser fantastiskt ut, så är det ändå en separation. Jag ska lämna det här huset, den här utsikten. Jag har ju trivts här väldigt bra.

Annons

Foto: TT

Annons