Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren stoppades från sändning – sa förbjudna orden i tv: "Elakt"

02 dec, 2022, 10:30 
Pernilla Wahlgren

Nu svarar stjärnan på frågorna – vad var det som hände egentligen?

Annons
Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”Brand logo
Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”

Pernilla Wahlgren har fullt upp, men nu har hon åtminstone en mindre sak att stå i. Säsongen av Wahlgrens värld börjar nämligen lida mot sitt slut, och sista avsnittet har strömmats ut.

Men trots elva säsonger i rutan finns det fortfarande känsliga ämnen, även om man kan tro att det mesta redan avhandlats...

Tittarna missade allt

Ja, nu kommer det eka tomt efter Wahlgren/Ingrossos i rutan – i alla fall ett litet tag. Benjamin Ingrosso kommer tillbaka redan i vår med en ny säsong av matlagningsprogrammet Benjamins, och man kan ana att inspelningarna av en ny upplaga av Wahlgrens värld spelas in för fullt.

Annons

Dessutom är ju Pernilla ny Allsångsledare, så på sommaren kommer vi lugnt få oss en veckovis dos av den skönsjungande mångsysslaren.

Pernilla Wahlgren står på scen på Allsång på Skansen med en mikrofon i handen och en blå klänning
Allsång på Skansen är inget nytt för Pernilla. Hon är van att stå på Sollidenscenen...
Pernilla Wahlgren skrattar i publiken till Allsång på skansen bredvid sin bror Niklas Wahlgren. Bakom henne sitter föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren
...och att sitta i publiken!
Annons

Däremot tar fmiljens reality tar en paus, efter att det sista avsnittet sändes under gårdagen. Men tittare riskerade att bli besvikna. Avsnittet hette "En hemlighet avslöjas" – tvärtemot vad som egentligen hände. Visst avslöjade Pernilla en hemlighet för Bianca och Benjamin, men det var inget tittarna fick höra, vilket Expressen rapporterat om.

Därför stoppades orden i tv

Istället så följdes hemligheten av ett högt ljud som censurerade Pernillas ord, och tittarna fick se när Benjamin och Bianca fullständigt tappade hakan. Men Pernillas ord stoppades från att sändas.

Men vad var det egentligen hon sa, och varför mörkades det? Det är fortfarande ett mysterium.

– Vi pratar ju alltid igenom vad vi kan avslöja och inte avslöja, i det här fallet kändes det bäst att inte avslöja den hemligheten, säger hon till Expressen.

I programmet säger Pernilla redan vid inspelningen att det måste klippas bort ur Wahlgrens värld, men i intervjun med Expressen menar hon att reaktionerna var så pass roliga att det fick vara kvar – censurerat.

Annons
Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso sitter vid ett bord framför Pernilla och får veta en hemlighet och ser chockade ut
Bianca och Benjamin blev väldigt chockade...
Bianca Ingrosso håller sig för munnen och Benjamin Ingrosso ser chockad ut när Pernilla Wahlgren avslöjat en hemlighet
Men vad som sas – ja, det kommer vi kanske aldrig få veta.
Annons

– Det är elakt mot tittarna, det är det ju verkligen. Alla kommer undra, säger hon.

– Jag kan tyvärr inte säga så mycket mer. Mycket kryptiskt, men tyvärr kan jag inte vara mer tydlig än så.

Foto: TT/Discovery+

Annons