Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren vädjar om hjälp med lyxvillan – som kostar miljoner

17 okt, 2023, 17:30 

Nu behöver Pernilla Wahlgren hjälp.


Annons

Det är tusentals personer som följt Pernilla Wahlgrens husbygge ute på Lidingö, som äntligen står klart och bebott. Ja, huset fick till och med sin egna serie – hur många kan skryta med det?

Nu är allt klart, men Pernilla behöver fortfarande sköta finliret inne i huset. Då tar hon hjälp av följarna, och det ska visa sig engagera.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Lyxiga detaljerna om Pernilla Wahlgrens hem på Lidingö

Den 311 kvadratmeter stora villan rymmer en hel del, och den som tittar på Wahlgrens värld har fått se de flesta skrymslar och vrår. Enligt Aftonbladet kan hon skryta med fem sovrum, fyra toaletter, en pool, öppen spis och ångbastu – för att bara nämna några detaljer.

Annons

Dessutom är hon i gott sällskap. Pernilla har under många år bott i olika hus ute på Lidingö, och när det var dags att flytta blev hon kvar på ön. Lidingö är en av Stockholms absolut mest välbärgade kommuner, och enligt Hitta tjänar man 69% mer än genomsnittet där Pernilla bor.

Pernilla trivs så bra på ön, att hon blivit något av dess ambassadör. 2017 släppte hon låten Lidingö stad, en slags reklamlåt för hemorten som hon gjorde helt gratis.

– Skolor i toppklass, fin omsorg och kultur. Här på hälsans ö finns det massor av sånt som klingar i dur, sjunger sångerskan i låten.

Villor ute på Lidingö
Det finns många pampiga villor ute på Lidingö.
Annons

Pernilla Wahlgren vädjar om hjälp med lyxvillan

Åter till villan – som ju kostar flera miljoner. Exakt hur mycket hela kalaset gick loss för har hon inte berättat. Idag bor hon, Christian Bauer och sonen Theo där, och den är äntligen färdigställd. Det var en krokig resa dit, med strul med både trappor och övrigt byggkaos.

Nu är det bara det roliga kvar: inredningen. Villa Wahlgren går i färgstarka kulörer med många härliga tapeter och lyxig design. Nu tar hon till Instagram för att be om hjälp med ännu ett inredningsbeslut, som rör en älskad tavelram:

Annons

"Tavlan har jag haft i över 30 år , men den har legat i garaget de senaste 13 åren - så känns fint att den åter har fått en plats på väggen i mitt hem…! Ska dock måla om ramen som har tappat färg. Vad tycker ni?Guld eller rosa..?!"

Det engagerar, minst sagt. I skrivande stund har inlägget nästan 500 kommentarer, och alla vill göra sin röst hörd. Frågan är om Pernilla fick någon klarhet i frågan, då följarna verkar vara minst lika splittrade som hon.

Däremot verkar en stor skara vara av en helt annan åsikt:

"Låt den vara!!!!"

Foto: TT

Annons