Pernilla Wahlgrens besvikelse på sina bröder – berättar nu

Niclas Wahlgren, Linus Wahlgren och Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren avslöjar sin besvikelse på sina bröder Niclas, Linus och Peter Wahlgren.

Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren
1:21

Efter reklamen: Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

(1:21)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har många projekt på gång just nu. Under det förra året tog hon beslutet att sälja sitt hus på Lidingö. Nu bygger hon sitt nya hus från grunden, även det i Stockholmsförorten Lidingö.

Lyxhuset som hon själv kallar "Villa Nilla" är på 307 kvadratmeter och arkitektritat av Heidi Mikalsen, men det räcker inte med köp där. Under förra veckans "Wahlgrens värld" avslöjade Wahlgren att hon hade köpt ett nytt hus i spanska Marbella.

När hon visade upp huset för sin mamma Christina Schollin chockades hon fullständigt.

– Nej Pernilla, nej... Ny ryser jag i hela kroppen! Jag börjar gråta nu, sa Schollin som bröt ihop i tv-programmet.

Pernilla Wahlgren avslöjar sin besvikelse på sina bröder

Pernilla Wahlgren har därmed spenderarbyxorna på. Det bekräftas också i hennes podcast ”Wahlgren och Wistam” där hon avslöjar att hon köpt en gucciväska till sin pojkvän Christian Bauer för 14 000 kronor.

Men ibland blir det inte som det var tänkt från en början. I podcasten säger Wahlgren att hon gav en mopedbil till sin son Benjamin om han lyckades ta ett körkort, men det hände aldrig.

– Men är det inte lite så ni jobbar? Att ni ger sådana där presenter där ni lovar att ”du ska få en spahelg här och där eller en resa dit”, och sen så gör ni inget av det där? säger Sofia Wistam.

Men att få presenter som sedan aldrig blivit av har också hänt Pernilla Wahlgren, som berättar om en gåva hon fick av hennes bröder Niclas, Linus och Peter.

– Jag fick en present av mina bröder, på min 50-årsdag, att jag skulle få åka privatplan till Sandhamn där de skulle bjuda mig på lunch. Det har inte hänt, säger Pernilla Wahlgren.

Foto: TT

LÄS MER: Hoppar av – vill inte vara med i Wahlgrens värld längre

LÄS MER: Christian Bauers vändning i relationen med Pernilla

LÄS MER: Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas