Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens dåliga samvete för nya lyxhuset – osäkra beskedet om Christian

15 apr, 2022, 10:00 
AvLinus Brännström

Pernilla Wahlgren, 54, är i färd med att bygga ett lyxigt drömhus på Lidingö – där är det tänkt att hon ska bo tillsammans med kärleken Christian Bauer, 56.
Men nu avslöjar hon det dåliga samvetet kring projektet.


Annons
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!Brand logo
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!

Pernilla Wahlgren går inte direkt sysslolös.

Förutom att synas iWahlgrens värld hörs hon i podden Wahlgren och Wistam samtidigt som hon är ute på turné med showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Nu har dessutom andra säsongen av Masked singer startat där hon sitter i panelen – de övriga panelmedlemmarna är förundrade över hennes extrema arbetstempo.

– När Pernilla kommer till inspelningarna så har hon gjort sju grejer innan. Vi andra tycker att vi jobbar mycket men det är liksom inte i närheten av Pernilla, säger panelkompisen Måns Zelmerlöw.

Pernilla Wahlgren fyller i:

– Då ska du veta att jag håller på och flyttar mitt i allt också! Den ångesten.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer blev ett par i fjol.

Pernilla Wahlgrens lyxiga hus

Att Pernilla Wahlgren bygger ett nytt lyxhus på Lidingö har varit svårt att missa. Tidningarna har rapporterat om varje steg i processen.

Annons

Pernilla själv har också delat med sig av bilder från idéstadiet till i dag när huset är på plats och är i färd med att slutföras.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare berättat för Expressen om den 300 kvadratmeter stora kåken.

Pernilla Wahlgrens stora byggprojekt.

”Jag hinner inte ens”

Men nu avslöjar Pernilla Wahlgren för Svensk Damtidning att hon knappt har tid att besöka byggarbetsplatsen:

– Jag hinner inte ens vara där. Är det kutym att man ska vara där och kolla till sitt husbygge lite då och då?, frågar hon sig och säger att det ger dåligt samvete att hinna vara på plats.

Annons

– Men jag kan ju inte göra så mycket. Jag kan ju inte komma dit och säga ”hallå, nu lägger ni taket lite fel där”. Jag litar på att de kämpar på.

Förhoppningen är att huset ska vara inflyttningsklart i augusti. Då är tanken att hon ska bo där – eventuellt tillsammans med kärleken Christian Bauer.

– Jag tror ju, som det ser ut nu, att vi kommer bo där tillsammans men det är också så att vi inte varit tillsammans i ett år än. Man kan skynda långsamt och njuta av nuet, har hon berättat i sin podcast.

Annons