Pernilla Wahlgrens desperata vädjan till följarna – hade ingenstans att bo: "Panik"

Pernilla Wahlgrens desperata vädjan till följarna – hade ingenstans att bo: "Panik"

Foto: TT

Stjärnan hamnade i ett riktigt krisläge.

6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!
0:48

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Pernilla Wahlgren!

(0:48)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lira. Innan hennes scenshow Pernilla Wahlgren har hybris ens spelat sin sista föreställning, har hon meddelat sitt nya projekt: hon spelar Tingeling i en ny humorföreställning om Peter Pan.

Att spendera sin tid ute vägarna är inget nytt Pernilla, men under gårdagen var hon med om en riktigt stressig situation...

Pernillas erkännande om Christian Bauer – orden Emilio inte vill höra

Nya föreställningen

Nu har Pernilla varit ute i landet med sin egna show ett par år, först succén Kort glad och tacksam, och nu senast den hyllade Hybris-showen. Förhoppningsvis har alla som varit sugna hunnit knipa sin biljett, för nu är det nya besked.

Istället ger hon sig in i en helt ny ensemble, när showen Peter Pan går åt helvete har kommit till Sverige. Som så ofta när Pernilla är inblandad är det inte någon vanlig trist musikal – det är en dråplig tolkning av den klassiska historian om pojken som vägrar växa upp.

Med sig har hon kända ansikten som Per Andersson och David Batra, som båda just nu gör henne sällskap i SVT-programmet Komiker utan gränser. Ja, Pernilla är som vanligt aktuell i princip överallt!

Pernilla Wahlgrens under showen Pernilla Wahlgren har hybris

Spice girls, eller Hybris-gänget?

Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgrens vågade beslut – visar upp missen med nya tatueringen

Ber följarna om hjälp

Men ännu är inte Hybris färdigspelad, och hon turnerar runt vårt avlånga land så att alla i Sveriges hörn ska få sig ett gott skratt. Men under lördagen var ensemblen med om ett riktigt bakslag.

Turnébussen, som de färdas med genom landet och dessutom bor i, gick sönder.

"Panik! Vår turnébuss har pajat!!! Vilket är bästa hotellet i Jönköping?!!!

Vi måste boka hotell till i natt då vi inte kan sova i turnébussen!!! Skriv på DM, Rubrik: Hotell!!" skriver Pernilla.

Det är tydligt att det är ett desperat rop på hjälp, bilden lade hon ut mitt under en föreställning. Men som tur är fanns räddningen runt hörnet. Runt två timmar senare berättar hon att turnéledaren lyckats hitta en ny turnébuss, och gänget kunde spendera natten i den. Vilken tur!

Foto: Skärmdump, Instagram

Foto: TT/Instagram