Pernilla Wahlgrens hårda krav på Christian Bauer – många reagerar

Pernilla Wahlgrens hårda krav på Christian Bauer – många reagerar

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i ett drygt halvår, men nu verkar det som att krav börjar ställas.

Pernilla Wahlgren chockade Sverige när hon gick ut med att hon hade funnit kärleken på nytt, efter flera år som singel.

Men det tog ett tag innan hon avslöjade vem den lycklige var. Först kallade hon honom Mr. X, sedan Mr. C, tills hon till slut avslöjade hans namn – Christian Bauer.

Sedan började det dyka upp bilder på honom på Pernillas sociala medier – och numera är hon inte blyg med att dela med sig av detaljer om relationen i både podcasten Wahlgren & Wistam och realityprogrammet Wahlgren värld. I det senaste avsnittet för säsongen gjorde han dessutom entré i rutan.

I dag har Christian blivit en del av familjen Wahlgren/ Ingrosso, och umgås flitigt med hennes barn, syskon och föräldrar, och även Pernillas vänner har gett tummen upp för hennes nya kärlek.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgrens romantiska dejt

Pernilla har ett hektiskt schema och de lediga dagarna är få. Med i en ny bild på Instagram verkar det som att Christian och Pernilla fått en heldag ihop.

Som många bor Pernilla och hennes yngste son Theo i det gröna kedjehuset vid Kottlasjön på Lidingö. Och nu när temperaturen sjunkit och snön har fallit, har sjön förvandlats till en isbana.

Pernilla och Christian har därför gett på en liten skridskotur! I det krispiga vädret med skinande sol åker de runt på isen tillsammans och kärleken sprudlar mellan dem. Men det är en detalj som har fått hennes följare att reagera.

Starka reaktioner efter Pernillas krav på Christian

Till bilden skriver Pernilla "Hitta en man som knyter dina skor. Eller i det här fallet Dina långfärdsskridskor. Tack Christian Bauer för dagens undervisning på isen!".

Och i kommentarsfältet är det många som håller med varandra:

"Dä ä kärlek de!"

"Själv har jag fullt sjå med att ens hitta en man... att han sen skulle knuyta ens skor – ja det måste vara en väldans speciell upplevelse"

"Så makalika ni är, det bådar gott"

"En sån har jag också, de är bra."

Foto: Instagram / pernillawahlgren

LÄS MER: Pernilla Wahlgren avslöjar – försvinner helt från tv-rutan

LÄS MER: Christian Bauers första möte med hela familjen Wahlgren – slutade i sexbråk

LÄS MER: Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas