Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens heta natt med Christian Bauer – berättar det förbjudna

29 okt, 2021, 10:00 
AvIndra Nordemar

Kärleken sprudlar mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer, men de har varit kära mycket längre än de flesta vetat om. Nu berättar Pernilla.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har gjort storsuccé i deras reality- program "Wahlgrens värld". Och den senaste säsongen bjuder på både skratt och tårar. Men en detalj har stuckit ut extra mycket under säsongen.

I dag är de ett av kändis-Sveriges hetaste par. Men det var inte många som visste att Pernilla kärat ner sig i Christian Bauer, förrän i våras.

I början av säsong tio av Wahlgrens värld, säger Bianca att hennes mamma "har legat", och Pernilla berättar själv om kvällen då hon fick "ligga" för första gången på många år.

I det senaste avsnittet trappar en lycklig Pernilla in genom dörren, och när hon då filmas av teamet i Wahlgrens världs säger hon:

– Det här är en tjej som fått ligga. Det var fan på tiden!, säger hon fnittrigt.

Pernilla Wahlgren heta natt med Christian Bauer

Pernilla är just nu ute på turné med sin föreställning "Pernilla Wahlgren har hybris", men de få dagar då hon är ledig passar hon på att träffa Christian, så klart!

Annons

Men när det nykära paret hade lite "egentid" för första gången, fick Pernilla plötsligt ett samtal av regissören Edward af Silén. Ja, de blev avbrutna mitt under akten som Pernilla längtat efter i flera år.

Edward ringde, Pernilla svarade. Men samtalet blev kort. Edward förstod vad som pågick, ett plus ett är två så att säga.

När Pernilla träffade ensemblen dagen därpå möttes hon av jubel.

"Pernilla har legat!!!"

Pernilla Wahlgrens kärleksliv – innan Christian Bauer

Bianca har tidigare förbjudit sin mamma att prata om sex, men det hindrar inte Pernilla som verkar vara lyckligare än någonsin.

Pernilla berättade inte för Christian hur länge sedan det var hon låg. Hela grejen med Biancas tjat om att Pernilla borde ha sex har Christian nog missat, menar hon.

Bianca skrek av glädje på sitt konor Caia när hon fick höra om sin mammas natt.

I säsong ett av Wahlgrens världs sa Bianca att Pernilla inte fått ligga på tio år, det var dock inte sant, men nära sanningen. Sedan dess har det blivit av en "grej" att Pernilla inte legat på flera år.

Annons

"Jag var ju på dejt i går så jag är lite trött", säger Pernilla när hon pratar i telefon med Jessica Wahlren i programmet.

"Du har legat!!!", svarar Jessica.

När Bianca fick reda på sexnyheten ringde hon direkt till sin bror Benjamin, som ringde till sin mamma och ifrågasatte vad som hänt.

"Mamma, har du legat" Nej men på riktigt har du gjort det? Var det bra?" säger han medan han enligt Pernilla höll på att kräkas.

Foto: Instagram / pernillawahlgren

Annons