Sanningen om kronprinsessan Victorias look – totalt olik sig på bilden!

Kronprinsessan Victoria visar ofta upp sin eleganta sida. Men på bilderna är hon väldigt olik sig.
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria gör väldigt sällan fel. Och det gäller även hennes klädsel. Ofta ser vi henne uppklädd i vackra By Melina-klänningar eller påkostade kostymer. I mångas tycke klär hon sig exemplariskt både när det kommer till storslagna galor och nedtonade kungliga uppdrag.

Men under sina 44 år i jordelivet, har det naturligtvis inte sett likadant ut.

Kronprinsessan Victorias ovanliga look

Når en ung Victoria dök upp i bildarkivet häpnade vi – vem är hon? Och det är framförallt en detalj som drar blickarna till sig direkt: glasögonen.

Under högtider och officiella uppdrag, ser vi vår framtida stadschef i elegant klädsel och utan glasögon. Men faktum är att Victoria bär glasögon för synen mer eller mindre konstant, men endast i sitt hem på Haga lott .

LÄS MER: Kika in i Victorias smyckeskrin! Här är de kungliga smyckena som DU kan köpa

– Kronprinsessan bär aldrig glasögon i officiella sammanhang, längre, så det här är verkligen en ovanlig syn! Victoria använder faktiskt glasögon dagligen men bara i hemmets trygga vrå. När hon är ute och representerar bär hon alltid linser. I glasögon får hon ett helt annat utseende – hon ser nästan ut som en annan person! Hon klär lika bra i glasögon som utan, säger Svensk Damtidnings redaktör Ellen Myrgård Lindén.

Charles Hammarsten/TT
Thomas Engstrm / TT

Foto: TT

LÄS MER: Drottning Margrethes sorgliga hemlighet: "Led av sjukdomen i flera år"

LÄS MER: Charlenes oro efter Alberts festkväll – sågs med världsstjärnan Sharon Stone

LÄS MER: Glädjebeskedet till Madeleine – nu kan hon och Chris andas ut