Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om kronprinsessan Victorias look – totalt olik sig på bilden!

28 okt, 2021, 15:30 
AvIndra Nordemar
Kronprinsessan Victoria visar ofta upp sin eleganta sida. Men på bilderna är hon väldigt olik sig.
Annons
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessanBrand logo
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessan

Kronprinsessan Victoria gör väldigt sällan fel. Och det gäller även hennes klädsel. Ofta ser vi henne uppklädd i vackra By Melina-klänningar eller påkostade kostymer. I mångas tycke klär hon sig exemplariskt både när det kommer till storslagna galor och nedtonade kungliga uppdrag.

Men under sina 44 år i jordelivet, har det naturligtvis inte sett likadant ut.

Kronprinsessan Victorias ovanliga look

Når en ung Victoria dök upp i bildarkivet häpnade vi – vem är hon? Och det är framförallt en detalj som drar blickarna till sig direkt: glasögonen.

Under högtider och officiella uppdrag, ser vi vår framtida stadschef i elegant klädsel och utan glasögon. Men faktum är att Victoria bär glasögon för synen mer eller mindre konstant, men endast i sitt hem på Haga lott .

– Kronprinsessan bär aldrig glasögon i officiella sammanhang, längre, så det här är verkligen en ovanlig syn! Victoria använder faktiskt glasögon dagligen men bara i hemmets trygga vrå. När hon är ute och representerar bär hon alltid linser. I glasögon får hon ett helt annat utseende – hon ser nästan ut som en annan person! Hon klär lika bra i glasögon som utan, säger Svensk Damtidnings redaktör Ellen Myrgård Lindén.

Foto: TT

Annons