Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens intima avslöjande om semestern med Christian Bauer: "Inte ens pussat honom"

12 jul, 2022, 14:00 
AvMinna Sarpaneva
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Det rådde total avhållsamhet för turturduvorna Pernilla Wahlgren och Christian Bauer under deras semester. I podcasten Wahlgren & Wistam avslöjar hon anledningen för Sofia Wistam.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 54, har nyligen varit på båtresa runt västkusten tillsammans med pojkvännen, Christian Bauer, 56, parets gemensamma vänner och sonen, Benjamin Ingrosso, 24.

Nu avslöjar Pernilla fler detaljer om resan i podcasten Wahlgren & Wistam.

Därför drack Pernilla Wahlgren inte alkohol på midsommar

I ett tidigare avsnitt av podcasten, som hon har tillsammans med Sofia Wistam, 56, berättar Pernilla att hon inte drack alkohol på midsommar.

Anledningen ska vara att hon känner att hon inte har något behov av att dricka på högtider, särskilt inte när barn är närvarande.

Av Pernillas Instagramflöde att döma verkar hon dock ha passat på att avnjuta enstaka glas vin under semestern, eller kanske smuttade hon på samma alkoholfria Cava som hon drack på midsommar.

Annons

Pernilla Wahlgrens intima avslöjande om förhållandet med Christian Bauer

I det senaste avsnittet av den populära podden är Pernillas semester som är en av sakerna som är på tapeten.

Man hade ju kunnat tro att båtsemestern skulle bjuda på en del romantik. Men riktigt så blev det inte. Åtminstone inte i sängkammaren.

Pernilla Wahlgren avslöjar att hon och Christian närmast levt i celibat under sin drömmiga semester, något även Nyheter24 har rapporterat.

I podden berättar hon att Christian Bauer blivit lite sjuk innan resan och att det även har hostats och snörvlats en hel del under tiden på båten.

– Då pussas inte jag överhuvudtaget. Jag har verkligen varit duktig på att hålla mig ifrån honom. Vi har legat rygg mot rygg i sängen så man inte ligger nära och så han inte andas på mig i ansiktet. Så jag tänker "vad bra då kommer jag klara mig från att bli smittad, jag har inte ens pussat honom på kinden", säger Pernilla i podden.

Annons

Otäcka överraskningen

Resan slutade dock med en otäck överraskning för Pernilla Wahlgren. Trots att hon gjort sitt bästa för att inte bli smittad så visade det sig att Pernilla hade begått ett oturligt misstag när hon och Christian packade ihop sina saker i slutet av resan.

– Då visar det sig att jag har borstat tänderna med hans tandborste hela resan. Och jag som hade gjort allt för att inte få hans baciller, berättar Pernilla.

Vi håller tummarna för att Pernilla håller sig frisk!

Foto: TT, Instagram/pernillawahlgren

Annons