Pernilla Wahlgrens kärleksbesked: "Brudklännings- provning"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer kilar stadigt, och nyligen sågs artisten och realitystjärnan i en butik för brudklänningar!

Slå på ljud

För snart ett halvår sedan gick Pernilla Wahlgren ut med att hon funnit kärleken i Christian Bauer, och i dag är de ett av kändis-Sveriges hetaste par.

Hittills har det nykära paret tagit flera steg i relationen, och i dag räknas Christian mer eller mindre som en del av familjen Wahlgren/Ingrosso.

Snart är det även dags för Pernilla att flytta in i sitt nya lyxhus ute på Lidingö, och kanske blir paret då sambor? Och vem vet, det kanske till och med blir en ring på fingret framöver.

På nya bilder syns i alla fall Pernilla i By Malinas showroom – för brudklänningar!

Pernilla Wahlgren på brudklännings-provning

Förutom Christian och den stora kändis familjen har Pernilla även en stor skara vänner som hon håller kärt, och en av hennes absolut närmsta vänner är Jessica Wahlgren.

Jessica, tidigare gift med Pernillas bror Linus Wahlgren, är make up-artist och är därför inte den som står i rampljuset. Men nu är det hennes tur att stå i centrum – snart gifter hon sig med sin fästman Magnus Norman.

Och i går var det dags för henne att äntligen testa bröllopsklänning! Självklart var brudtärnorna med, och Pernilla är givetvis en av dem!

Pernilla Wahlgren giftermål med oväntade mannen

Pernilla har ju som bekant varit gift med Emilio Ingrosso som hon har barnen Oliver, Bianca och Benjamin med.

Men hon har faktiskt ytterligare ett "äktenskap" i bagaget vilket nyligen avslöjades.

När kollegan och vännen Edward af Sillén fyllde år, valde Pernilla att hylla honom med ett bildspel på Instagram, och det var inte vilka bilder som helst, de var nämligen från deras "bröllop".

Edward har senare förklarat situationen.

– Vi var i Las vegas, vi skulle jobba ihop, och vi hade längtat efter att jobba ihop. Så då sa vi att borde vi inte liksom "seal the deal" och göra det officiellt och då sprang vi mot kapellet. Ungefär så minns jag det. Det var väldigt väldigt roligt.

Men de är förstås inte äkta makar i dag. Om det blir något till officiellt bröllop för Pernilla får tiden helt enkelt utvisa!

Foto: Instagram / pernillawahlgren

LÄS MER: Tufft besked till Pernilla Wahlgren: Lyxhuset klart – kan inte ställas på tomten

LÄS MER: Christian Bauers svartsjuka – reagerar efter bilden på Pernilla Wahlgren

LÄS MER: Bianca Ingrosso avslöjar – barnbeskedet med Phillipe Cohen