Pernilla Wahlgrens nya beslut med pojkvännen – tar nästa steg

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har tagit nästa steg i relationen.

Slå på ljud

Ända sedan Pernilla Wahlgren gick ut med att hon numera är i ett förhållande med Christian Bauer har vi fått följa deras kärlek via sociala medier från både henne själv och resten av familjen.

De verkar ha haft en underbar sommar med många fina dagar spenderade både i Sverige och utomlands, som i Marbella där Pernilla har ett eget semesterhus.

Nu har de tagit nästa steg i relationen när de fick inbjudan om att spendera några dagar på barndomsvännen Susanne och hennes mans landställe ute i skärgården. Pernilla uppdaterar sin Instagram med massvis av härliga bilder och ett lyckligt meddelande.

”Att få LANDA hos min älskade efterlängtade bästa vän Susanne & hennes Peter på deras MAGISKA Ö i ytterskärgården är som en lisa för själen…! Också väldigt glad att få ta med med mig min Christian ut hit. FYLLD av kärlek & lycka över dessa dagar med dessa tre!!!” skriver Pernilla på Instagram.

LÄS MER: Privata bilderna från Lottas och doktor Mikaels kärlekssommar

Pernilla fick nys om Christian via gemensam vän

Christian Bauer är försäljningschef, men också modell, vilket innebär att han ibland blir sminkad professionellt – något som även hör till Pernillas yrke. Och det är på så vis de träffades.

– Vi har en gemensam vän som heter Fanny, jätteduktig makeup-artist, och det var hon som sa till mig någon gång när vi jobbade tillsammans, ”vet du, jag har en superkille åt dig”, berättar Pernilla i podden.

Till en början var hon inte intresserad och ska ha svarat ”tack, men nej tack, jag dejtar inte”. Men vännen lyckades ändå sälja in Christian som en "supermatch" och "toppenkille". Pernillas nyfikenhet började gro och hon bad därför om att se en bild.

– Så fick jag se lite bilder, ”nämen, fan, han ser ju jättetrevlig ut”, säger hon.

– Vi sågs på några dejter. Men det ledde faktiskt inte till så mycket. Vi tog en paus i dejtandet kan man säga. Jag hade så mycket jobb och kunde inte fokusera.

Men efter hennes tvekan insåg Pernilla att hon ville träffa Christian igen – och då kom vändpunkten. Pausen visade sig vara gynnsam.

De tog upp dejtandet och resten är historia.

– Något klickade. Kanske vi båda behövde den långa startsträckan, säger Pernilla.

LÄS MER: Filip Lamprechts ord om Linn Hegdal: "Får en att må bra"

LÄS MER: Unika detaljer om Zlatans liv med Helena Seger: ”Aldrig avslöjat det innan”