Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers laddade återförening – slutade i tårar

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers laddade återförening – slutade i tårar

Pernilla Wahlgren har sedan en tid tillbaka befunnit sig i Spanien, utan kärleken Christian Bauer. Nu berättar hon den verkliga orsaken – och om det känslosamma mötet.

Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har nu varit i ett förhållande med försäljningschefen och modellen Christian Bauer i några månader. Sedan de gick ut med den stora nyheten har paret varit flitiga med att uttrycka sin kärlek till varandra på sociala medier.

Men för några veckor sedan tog Pernilla sitt pick och pack och begav sig ner till det rosa sommarhuset nere i Marbella. Och hon har varit ambitiös med att uppdatera sitt Instagram-flöde från semesterparadiset, men Christian har inte synts till – förrän nu.

Christian Bauers och Pernilla Wahlgrens tid ifrån varandra

Pernillas tystnad kring sin nya kärlek har gjort att många undrat var han är eller om ett eventuellt uppbrott varit på gång. Men den som varit orolig kan pusta ut, för nu har det nykära paret återförenats!

Det är i det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam som Pernilla avslöjar att Christian äntligen anlänt i Spanien, efter tre veckor isär. Nu berättar Pernilla om den verkliga anledningen till tiden ifrån varandra.

– Christian har semestrat med sina barn, han har två döttrar och han har haft egentid med dem. Och jag har ju varit här och haft egentid med Theo och sen kom Jennifer så hade vi våra dagar och sen kom Christian.

Pernillas och Christians kärleksfulla återförening

Pernilla begav sig till flygplatsen i Málaga för att hämta upp Christian, och medan hon väntade på att han skulle komma ut genom dörrarna började nervositeten bubbla upp.

– Jag hade fjärilar i magen och han skrev det också ”Shit jag är 55 bast och har fjärilar i magen”.

När de slutligen fick hålla om varandra brast Christian ut i tårar. Pernilla beskriver det hela som taget ur en kärleksfilm.

– Han var så fin och tårarna rann på honom så kramade jag honom. Så sjukt att jag träffar någon på en flygplats och vi står och kysser varandra jättelänge, det är sånt här som jag bara har sett på film.

Nu ska paret ta igen förlorad tid tillsammans, och de verkar vara mer kära än någonsin. Kanske har tiden isär gjort dem ännu starkare.

– Det är så mysigt att vara nykär, jag orkar inte det är så härligt. Jag stör mig inte på någonting, han är världens bästa, säger Pernilla i podden.

Foto: TT, Instagram / Pernillawahlgren

LÄS MER: Victorias och Daniels lyxköp – värt 10 miljoner: ”Förverkligar sin dröm”

LÄS MER: Se Let's Dance-Linns intima bilder från kärlekssemestern

LÄS MER: Mette-Marit överraskar – på Haakons viktiga dag

LÄS MER: Gåtan kring Sofia och Madeleine efter bilderna på kungafamiljen

503 Service Unavailable