Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens ord om Laila Bagge – efter svåra skilsmässan: ”Vi är inte kompisar”

15 apr, 2022, 18:00 
Jacob Johannesson
Pernilla Wahlgren, Niclas Wahlgren och Laila Bagge.

Pernilla Wahlgren står för ett oväntat uttalande om sin före detta svägerska Laila Bagge i "Wahlgrens värld".

Annons
Stora sprickan mellan Christian Bauer och Pernillas pappaBrand logo
Stora sprickan mellan Christian Bauer och Pernillas pappa

"Wahlgrens värld" fortsätter att uppmärksammas. Under det senaste avsnittet åker Pernilla Wahlgren tillsammans med pojkvännen Christian Bauer och programledaren Sofia Wistam till Paris. Men innan resan bär av gästar realitystjärnan Rix FM Morgonzoo som leds av Laila Bagge och Roger Nordin.

Wahlgren och Bagge har ett förflutet tillsammans. Laila har varit gift med Pernillas bror, Niclas Wahlgren. Paret gifte sig i Aruba 2011 och fick sonen Kit tillsammans.

Men 2014 kom beskedet: Paret ansökte om en skilsmässa.

Nyheten uppmärksammades stort, och Bagge skrev ett år senare på sin blogg om beslutet.

"Att komma tillbaka från en fantastisk semester och ett lugn och genast bli insparkad i verkligheten av allt vad en separation innebär är rätt tungt. Jag känner därför att den här tiden för mig själv med barnen har varit viktig och nu känner jag mig återhämtad och starkare än någonsin".

Pernilla Wahlgrens ord om Laila Bagge

Niclas Wahlgren tog beslutet hårdare, och erkänner att det var tufft att bli lämnad.

Annons

– Och med det sagt förstår nog alla att jag är lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte sitta och säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan, sa Wahlgren till Aftonbladet och fortsatte:

– Det hon säger till mig är att det inte finns någonting kvar, hon är fast besluten, lycklig och går vidare. Det är klart att det gör också jätteont att höra.

Trots skilsmässan fortsätter Pernilla Wahlgrens och Laila Bagges vägar att korsas, däribland under radiosändningen som "Wahlgrens värld" visar. Där säger sångaren att duon inte träffas längre efter den uppslitande skilsmässan.

– Laila och jag är ju faktiskt föra detta svägerskor. Vi umgås inte och är inte kompisar. Men vi har ju varit i samma familj. Hon har till och med burit mitt efternamn. Bara en sådan sak, säger Pernilla Wahlgren i synken.

Foto: TT.

Annons