Pernilla Wahlgrens oro – efter tuffa tiden med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren är ute på turné med sin föreställning och måste därför vara ifrån sin stora kärlek Christian Bauer. Nu berättar hon om saknaden.

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har kilat stadigt sedan de kärade ner sig i varandra i våras. I dag är de bland kändis-Sveriges hetaste par och Christian har snabbt blivit en del av Wahlgren/Ingrosso-familjen.

Men nu är Pernilla ute på turné med hennes show "Pernilla Wahlgren har hybris" vilket innebär att paret inte kan ses lika ofta som de gjort tidigare. Och det är något som tynger Pernilla.

Christian Bauer i tårar efter kvällen med Pernilla

"Pernilla Wahlgren har hybris" hade premiär den 2 oktober i Västerås och då var Christian Bauer på plats i publiken för att se sin stora kärlek på scen – för första gången.

I och med att pandemin stoppade showen, och även alla andra artistjobb, hade Christian aldrig sett Pernilla live tidigare. Premiärkvällen var därför en stor kväll för paret och Christian verkade vara mer än stolt.

"Det här är så stort. Där är hon, min älskling, tårögd och rörd redan innan, och lite nervös, vet inte varför jag är det men det är fantastiskt.", sa han då med en skakig röst i en video på Instagram.

Men nu väntar ett hektiskt schema för Pernilla och ensemblen. Förutom några dagars ledighet emellanåt har de föreställningar runt om i landet flera dagar i veckan.

Pernilla Wahlgrens tuffa tid utan Christian Bauer

I ett nytt avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla att tiden ifrån Christian påverkar hennes sömn.

Hon som alltid brukar sova bra har de senaste dagarna vaknat vid 04.30 på morgonen och inte kunnat somna om.

– Förr när jag hade mycket ångest då gick det inte att sova, och när det har varit stora beslut som jag måste ta då kan jag inte sova heller. Men jag känner mig superlugn, säger hon i podden och fortsätter:

– Men vet du vad jag tror att det är? Jag tror att jag inte är van vid att vara ensam i sängen längre.

Pernilla har numera vant sig vid att för det mesta ha Christian vid sin sida när hon sover, men nu när han inte är där blir sömnen bristande.

– Jag är en sån där som gillar att ligga väldigt väldigt nära och det är så mysigt.

Pernilla och Christians kärlek för varandra går inte att ta miste på. Förhoppningsvis får de återförenas snart så Pernilla kan få sig en god natts sömn!

Foto: TT, Instagram / pernillawahlgren

LÄS MER: Christian Bauers oro efter bröllopsbilderna på Pernilla Wahlgren: "Jag är här nu"

LÄS MER: Pernilla Wahlgren i sorg – sonen tillbaka på sjukhus

LÄS MER: Pernilla Wahlgren förolämpad av Mikael Persbrandt – här är hennes hämnd

LÄS MER: Ex-flickvännen träder fram – berättar sanningen om Christian Bauer