Pernilla Wahlgrens otroliga lyxköp – Christian Bauer i tårar på födelsedagen

Pernilla Wahlgrens otroliga lyxköp – Christian Bauer i tårar på födelsedagen

Pernilla Wahlgren valde att hylla Christian Bauer med både ord och gåvor på födelsedagen – se lyxpresenten här!
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer närmar sig ettårsdagen som par. Det var under våren förra året som Bianca avslöjade att hennes mamma börjat dejta någon. Kort därefter visade Pernilla stolt upp mannen som fångat hennes hjärta.

Sedan dess har Pernilla flitigt delat med sig av hennes och Christians relation, både i hennes podcast och på sociala medier.

Och i går var inget undantag – Christian fyllde år och det firades stort! Bland annat slog Pernilla till rejält och unnade sin kärlek en lyxgåva, som enligt Christian var det finaste han någonsin fått.

Pernillas känslosamma ord på Christians födelsedag

Christian är nu 56 år fyllda och det här var den första födelsedagen som han fick fira med sin älskade Pernilla – och vad kan toppa sann kärlek? Troligtvis hade han inte önskat sig något mer, men Pernilla såg ändå till att sätta guldkant på födelsedagen.

Dagen började med en riktig dunderfrukost som Pernilla hade ordnat i huset på Lidingö – och avslutades med middag på deras favoritkrog Un Poco.

Självfallet fick sig Christian även en hyllning på Instagram med ett bildspel och en lång kärleksförklaring från Pernilla:

"I dag fyller han år. Mannen som fångade mitt hjärta & som jag älskar att dela mitt liv med…! Mr. Bauer. Du är lugn, trygg, alltid glad, alltid positiv. Så pysslig & händig, obeskrivligt hjälpsam, snäll & omtänksam - & med världens största hjärta! Du är den pusselbit jag alltid saknat utan att veta om det. Så olika - men ändå så lika…! Jag är så oerhört tacksam att du kom in i mitt liv, & att jag nu får dela det med dig! Stort GRATTIS på födelsedagen min älskade gulle-hunk! Hoppas få fira många fler födelsedagar tillsammans med dig…!

Pernilla Wahlgrens lyxgåva till Christian Bauer

Några väl valda ord för all del, men den stora överraskningen var vad som låg på bordet när Christian kom ner för trappen på morgonkvisten – ett stort grönt paket med märkningen "Gucci".

I en video som Christian publicerat på Instagram visar han stolt upp vad Pernilla gjort för honom.

– Titta. Min älskling har fixat födelsedagsfrukost med tårta och hatt och långa girlanger. Älskling du är bara bäst, säger han.

Sedan avslöjar han vad som låg i paketet – en svart Gucci väska med en prislapp på drygt 15 000 kronor.

– Det här är nog den finaste presenten jag fått säger han i videon och skriver även:

”Blir tårögd. Tack mina stora kärlek.”

Skärmdump Instagram / Pernillawahlgren

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: Bilderna på Pernilla Wahlgren som Christian Bauer inte vill se – mitt i födelsedagsfirandet

LÄS MER: Galna ryktet! Vem är den mystiska mannen på bilden med prinsessan Madeleine?

LÄS MER: Prinsessan Birgitta om sin hemliga 85-årsfest: ”Jag har blivit firad av alla mina systrar!”