Pernilla Wahlgren avslöjar! Oväntade barnbeskedet med Christian Bauer

21 feb, 2022, 05:02 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren chockar fansen med det plötsliga barnbeskedet.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Nu närmar det sig årsdagen för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Det var våren 2021 då restriktioner var som striktast som de fann varandra. I dag är de kärare än någonsin och en stor del av varandras familjer.

Men kan det bli så att paret försöker få till en egen liten familj framöver? Enligt Pernilla är tanken inte helt främmande. Nu berättar hon.

Pernilla Wahlgrens längtan med Christian Bauer

Christian Bauer blev snabbt en del av familjen Wahlgren/Ingrosso. Både barnen och svärföräldrarna välkomnade honom med öppna armar, och i fjol gjorde han till och med entré i Wahlgrens värld – något han aldrig trodde att han skulle göra.

Men i den kommande säsongen som har premiär den 24 februari kan tittarna räkna med att få se en hel del av Christian. Nu när Bianca Ingrosso valt att hoppa av realityserien är det fullt fokus på Pernilla – och då kommer Christian på köpet.

Annons

Men det är inte bara Christian som fått en "ny familj". Även Pernilla har nu fått både bonusbarn och bonusbarnbarn. Christian har nämligen två döttrar och flera barnbarn, vilket har väckt en djup längtan hos Pernilla.

Pernillas Wahlgrens barnbesked: "Skulle behålla"

I det senaste avsnittet av Pernillas podcast som hon har med Sofia Wistam berättar hon om sin önskan – och det handlar inte bara om barnbarn.

– Din gamla skata, skulle du vilja ha ett barn till då?, frågar plötsligt Sofia, varpå Pernilla svarar:

– Nej det skulle jag inte, jag längtar bara efter barnbarn. Men om jag av ett mirakel skulle bli gravid vid 54 års ålder, det är väl klart då skulle man väl bara ”Wow det här måste ju vara ett mirakel”, då ska vi väl antagligen behålla det.

– Men det finns inget i mig som längtar efter att vara gravid. Fyfan vad pinsamt och komma till barnen och bara ”Hej, jo ni ska få ett lillasyskon” på äldre dar.

Annons

Troligtvis är det inget som kommer att hända, men om Pernilla hade varit några år yngre hade den konversationen troligtvis lytt helt annorlunda – och man ska ju trots allt aldrig säga aldrig!

Foto: TT, Instagram

Annons