Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Albert avslöjar sanningen: Nya beskedet om Charlenes hälsa

20 feb, 2022, 22:00 
AvIndra Nordemar

Nu ger furst Albert en uppdatering om Charlenes hälsa.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Nu var det snart ett år sedan som furstinnan Charlene begav sig till Sydafrika för en semester som skulle vara i cirka tio dagar.

Drygt ett halvår senare återvände hon hem till Monaco. Men bara timmar senare blev hon i väg skickad igen.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen, sa furst Albert då till tidningen People.

Charlenes helvetesår – sjukdomarna som avlöst varandra

Charlenes hälsa har minst sagt svikit henne det senaste åren. Det har rört sig om infektioner, operationer, kollapser, ja både det ena och det andra, som till slut även tärde på hennes psyke.

Nu behandlas hon på en exklusiv klinik i Schweiz som riktar in sig på psykisk ohälsa och boendeproblematik.

Annons

Det har varit ett visst hemlighetsmakeri kring vad det är för behandling som Charlene genomgår. Men hovet har vid flera tillfällen meddelat att det kommer dröja innan hon mår bättre.

Alberts besked om Charlenes hälsa – framtiden på kliniken

Men i en ny intervju med en lokaltidning i Monaco ger furst Albert en uppdatering om sin hustrus hälsa, om än en något vag sådan.

– Charlene mår mycket bättre, och jag hoppas att hon är tillbaka i furstendömet väldigt snart, säger han till Monaco-Matin.

Den senaste uppdateringen från hovet var att de ser hoppfullt på hennes återhämtning, men att det fortsatt kommer ta flera veckor. Det var för tre veckor sedan.

Ja, det är inte helt tydliga bud från varken hovet i Monaco eller från Albert. Och från Charlenes håll är det för det mesta tyst, förutom några få inlägg på hennes Instagram.

Vi får bara hålla tummarna att det inte dröjer alltför länge tills hon kan återvända till sin kära familj i Monaco!

Foto: TT

Annons