Pernilla Wahlgrens relation till kändismannen avslöjad – med hemligt brev: "Älskar dig"

Pernilla Wahlgrens relation till kändismannen avslöjad – med hemligt brev: "Älskar dig"

Foto: TT/Instagram

Sångfågeln Pernilla Wahlgren visar upp en för många okänd relation – med en inte så okänd man!

Efter reklamen: Pernilla hånas efter Allsångsbeskedet: ”Inte bra!”

Slå på ljud

Det är full rulle för Pernilla Wahlgren som vanligt, och man undrar ju nästan hur hon hinner med. Genom hennes sociala medier får man en inblick i hennes fartfyllda vardag – och det är nästan så att man blir matt av att bara vara åskådare.

Nu befinner Pernilla sig på västkusten, närmare bestämt Göteborg, för sista rycket med föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris – och hon fick fint besök.

Pernilla Wahlgrens chockbesked: Får avslag på husbygget – stoppas helt

Lägger ner succén

Det har varit ett par år på vägarna för stjärnan på sistone. Först gjorde hon storskalig succé ute i landet med showen Kort, glad och tacksam, och skratten hann knappt tystna innan det var dags igen.

Sedan 2020 är det istället Pernilla Wahlgren har hybris som lockar tusentals till teatrarna. Över 195 000 biljetter har sålts, för att vara exakt.

Det går som på räls, och trots att den spelats i snart två år är det kväll på kväll slutsålda föreställningar som ensemblen möts av. Men allt det goda har ett slut, och så även Hybris-showen.

Den 21:a december är det nämligen slutspelat och turnén går i mål på hemmaplan – med en sista 210:e föreställning.

"Herregud vilken resa vi haft, jag vet inte hur många gånger vi åkt från Luleå till Malmö och tillbaka sedan starten 2020 men vi har älskat varje kilometer, varje applåd, varje skratt och varje bröllop…!" Skrev Pernilla på Instagram.

Hanna Hedlund, Linus Wahlgren och Pernilla Wahlgren på scen under hennes föreställning Pernilla Wahlgren har hybris

Mitt i succén kallades Linus Wahlgren in, han ersatte Ola Forssmed som hade annat på schemat.

Karin Törnblom/TT

Sofia Wistam anklagar Pernilla – efter beteendet mot Christian Bauer: "Kör över honom"

Relationen med SVT-profilen

Nu har turnébussen tagit sig till Göteborg, och än har inte alla som vill fått se showen. Under torsdagen berättade Pernilla att det var dags att inta Lorensbergsteatern för fyra utsålda shower – på tre dagar.

Och när hon väl befinner sig i väst var det en känd profil som ville passa på att hylla stjärnan – Göteborgs ansikte utåt Lasse Kronér! Han gjorde det dessutom med besked, med en fullproppad korg med godis och ett fint meddelande.

Pernilla Wahlgren visar på Instagram upp en korg full av choklad och godis från Lasse Kronér
Foto: Skärmdump, Instagram
Pernilla Wahlgren visar upp ett kort från Lasse Kronér där han skrivit: "Pernie, du är bäst. Love you always. Lasse
Foto: Skärmdump, Instagram

"Pernie, du e bäst. Love ya always. Lasse" Ser det ut som att Doobidoo-stjärnan skrivit på ett kort till Pernilla, som besvarar kärleken:

"Love you toooo" Svarar Pernilla följt av kärleksfulla emojis.

Snacka om att de har en fin vänskap, men den har minst sagt gått under radarn. Pernilla och Lasse medverkade på Digiloo-turnén tillsammans 2006, och självklart har Pernilla varit med i Doobidoo. Annars har branschkollegornas fina relation lyckats smyga sig under radarn!

Foto: TT/Instagram