Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas kyss med kändismannen - mitt framför Christians ögon!

26 jul, 2023, 15:30 
Felicia Plåt
Christian Bauer
Christian friade till Pernilla under vintern 2022. Foto: TT/SVT

Pernilla kysser nästan en annan man i Allsång.

Annons

Pernilla har verkligen gjort en braksuccé som nya programledaren för Allsång på Skansen. Nu har även halva sommaren gått, riktigt snabbt, och Pernilla har levererat vecka efter vecka.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Pernilla och Peter Jöback syns igen

Vi har sett henne sjunga de bästa allsång-låtar du kan tänka dig, bjudit in flera härliga musikgäster och levererat en storslagen show. Det är alltid flera överraskningar i varje tisdag.

Under gårdagens program kunde vi se bland annat Thomas Stenström, Stor och Kiana. En annan känd artist vi fick höra sjunga en av hans nya låtar var musikalartisten Peter Jöback.

Pernilla och Peter har varit vänner i 40 år då de jobbade ihop redan vid 10 och 13 års ålder. Även då på scenen i olika musikaler. Pernilla delade med sig av lyckan att få sjunga med sin gamla vän igen på Instagram.

Annons
Pernilla och Peter
Pernilla och Peter sjöng vackert tillsammans. Foto: SVT

"ÄNTLIGEN ska vi få sjunga tillsammans igen!!! I morgon kommer min älskade kompis Peter Jöback till ”ALLSÅNG PÅ SKANSEN”! Extra kul inte bara för att han är en otrolig artist, sångare och entertainer - utan även för att vi har känt varandra i över 40 år!!!", skriver hon på Instagram tillsammans med en massa nostalgiska bilder på kompisarna ihop.

Kyssen på TV

Precis som hon pikat om så sjöng duon en låt ihop. Det var ingen låt som helst, utan "En helt ny värld" från Aladdin som Peter gjorde svenska rösten för i den tecknade filmen.

Pernilla och Peter
Pernilla och Peter har känt varandra i 40 år. Foto: SVT

De gjorde en sketch av det hela då Pernilla desperat ville återskapa numret, medan Peter inte verkade lika sugen. Men samtidigt bjöd de på en vacker duett som gick rakt in i hjärtat.

Annons

I slutet av numret kollade dem djupt in i varandras ögon och Peter säger:

– Jag har aldrig känt såhär!

Sedan lutar de sig långsamt mot varandra och hinner precis kyssa varandra innan de blir avbrutna av en apa.

Säkerligen satt fästmannen Christian där hemma och såg det kärleksfulla ögonblicket, men han vet ju såklart att det bara är skådespeleri.

Nu längtar vi efter nästa tisdag och för att se vad Pernilla överraskar oss med den gången.

Annons