Pernillas Masked singer-kupp – avslöjar själv kändisen bakom masken

29 apr, 2022, 09:00 
Pernilla Wahlgren

Bara dagar innan sändning avslöjar Pernilla vem som döljer sig bakom masken!

Annons

Det är ett väldigt hemlighetsmakeri bakom Masked singer-produktionen. Ingen får ju råka se kändisarna påväg till inspelningen, eller utanför replokalen! Det är bara en liten och utvald skara som vet om vilka som faktiskt döljer sig bakom maskerna.

Den gissande juryn får absolut inte veta vem den utklädda kändisen är. Snacka om ombytta roller då när Pernilla Wahlgren passade på att ladda upp en video där hon avslöjade vem som döljer sig bakom sin alldeles egna karaktär, räven!

Skrivit på hårda kontrakt

Juryn, som består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren, är dem som varje vecka sitter och gissar på olika kandidater som kan vara bakom masken. Men precis som att det är topphemligt för juryn vem det är, sitter även juryn själv på stora hemlisar.

Programmet är nämligen förinspelat, så jurymedlemmarna vet redan när programmet sänds vilka alla kändisar är.

Inget jobb för skvallerbyttan alltså, för det är oerhört viktigt att inte Pernilla eller Måns råkar avslöja det för en nyfiken släkting eller ett tjatande barn.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Faktum är att det kan få stora konsekvenser. Expressen skriver att det är stora böter som kan bli följden om panelen avslöjar något i förtid, och att de skrivit på hårda kontrakt.

– Det är jättejätte jobbigt, säger Måns Zelmerlöw till Expressen.

– Vi får böta väldigt mycket pengar, avslöjar Nour El Refai.

Avslöjar ersättaren

Kanske var det därför Pernilla då valde att ta saken i egna händer, för att äntligen få skvallra lite obehindrat. Hon laddade upp ett klipp på Instagram där hon meddelade att Ola Forssmed, som är skådespelare i hennes föreställning kommer bytas ut – på ett väldigt kreativt sätt.

– Du är oersättlig, säger den ena ensamble-medlemmen Måns Nathanaelson till Ola Forssmed.

– Nej inte riktigt faktiskt, vi har faktiskt hittat en ersättare till Ola! Svarar Pernilla, och någon utklädd till en räv dyker upp bakom henne...

– Här är han, och det har varit helt hemligt, ingen av oss vet vem det är! Skojar hon.

Annons

Pernilla kör igång med den klassiska "Av med masken!"-ramsan, som är ett stående inslag i Masked Singer. När räven tar av sig masken och avslöjar att det är Pernillas bror Linus Wahlgren, utbrister hon i ett skrik.

–It's me! säger Linus med rävhuvudet i handen.

Sketchen fortsätter med att ensamblen står tyst, och inte verkar förstå vem det är, även om masken är av. Efter ett tag, när Pernilla berättat att det är Linus, hennes bror och deras bästa kompis blir det fullständig glädjeyra.

Vem det är som döljer sig under masken i den riktiga upplagan av Masked Singer återstår att se ikväll 20:00 på TV4...

Foto: TT/TV4

Annons