Pernillas nya steg i relationen med Christian Bauer – släkten fick ta del

Pernillas nya steg i relationen med Christian Bauer – släkten fick ta del

Hela släkten involverades när Pernilla och Christian nådde ännu en milstolpe i förhållandet!

Videon kunde inte hittas

De som har följt Pernilla Wahlgren i sociala medier under året har kunnat se en alldeles speciell kärleksresa utveckla sig framför sina ögon från det att hon träffade sin stora kärlek Christian Bauer. Nu får vi ytterligare inblick i deras förhållande via nya säsongen av Wahlgrens värld, där tidslinjen börjar komma ikapp och Christian har synts i flera avsnitt.

De båda har ett alldeles speciellt band och har gjort precis allt tillsammans under året, vilket inneburit många milstolpar.

Nu kan de bocka av ytterligare en punkt på listan över saker att uppleva tillsammans och det är första julen som ett par! Wahlgren-familjen firar alltid hos Pernilla och i år var inget undantag.

Christian Bauer – en självklar del av Wahlgren-klanen

Självklart stod Christian på gästlistan och på gruppfotot som Pernilla lagt ut på dem allesammans ses de lyckligt posa tillsammans med hela familjen. Christian har blivit nära med Niklas Wahlgren, så att de står bredvid varandra på bilen är ingen överraskning.

”TACK för en riktig PANG-JUL med ett jäkla PANG-GÄNG!!!! Tänk att Tomten kom även i år!!! Dock var han ytterst oklar…!” skrev Pernilla i bildtexten och syftade till lillebror Linus Wahlgren, som var utklädd till tomtefar!

LÄS MER: Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren skakade av händelsen: "Söndergråten"

LÄS MER: Pernilla Wahlgren oigenkännlig på nya bilden – alla säger samma sak

LÄS MER: Christian Bauers gest nobbas av Pernilla – väljer annorlunda