Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas ord om Christina och Hans får följarna att börja gråta – kampen mot känslorna

21 apr, 2024, 06:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Pernillas ord lämnade ingen oberörd.
Annons

Trots att Pernilla Wahlgren, 56, är kanske Sveriges mest arbetande underhållningsprofil med ett cv som heter duga – från att ratta allsången till att turnera med sin egna show – är hon ytterst noggrann med att lämna plats i kalendern för det som egentligen spelar roll.

Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & SilviaBrand logo
Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & Silvia

Christina Schollin fick körförbud – anledningen bakom

För åren har spelat sin roll på Pernillas båda föräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren, som kämpat med diverse krämpor och hinder.

Annons

Bland annat har Christina berättat i en intervju att hon drabbats av problem med gula fläcken, vilket ledde till att hon fick körförbud.

Christina och Hans får personlig assistent

Och det är ju inte optimalt när man bor ute i Stockholms skärgård. Det ledde till att Pernilla skapade en annons där hon söker efter en assistent till sina kära föräldrar.

– Vi bor ju här långt ute på landet, och vi behöver lite assistans, som man behöver ibland. Det är egentligen bara för att vi ska kunna fungera så bra som möjligt. Ibland behöver man hjälp med allt möjligt, med att titta i datorn och sånt där och kanske lite hushållsarbete, berättar Christina i en intervju med Expressen.

Pernilla om föräldrarnas åldrande

Och det är Pernilla som styr i spakarna med allt vad gäller hjälp till Christina och Hans.

Annons

Det är kanske inte så konstigt, på senare tid har artisten nämligen blivit varse om att tiden har sin gång även för sina föräldrar.

Pernillas hyllning till föräldrarna

Sådana tankar delar hon ofta med sig av på Instagram, ofta i takt med en hyllning till de båda. Hennes senaste inlägg är inget undantag:

”Solen visade sig för en stund, vattnet låg spegelblankt nere vid bryggan. @linuswahlgren lagade 'Pasta a la Franco' - och dagen gick mot kväll i 'Det stora Röda Huset' - som just denna dag var extra fyllt av kärlek, värme och tacksamhet till det vi kallar livet….!”, skriver Pernilla på Instagram.

Annons
Christina Schollins vägran efter händelserna på scen: ”Nej tack!”Brand logo
Christina Schollins vägran efter händelserna på scen: ”Nej tack!”

Följarnas reaktion: "Fick mig till tårar"

Pernillas fina ord lämnade ingen av följarna oberörd i kommentarsfältet:

”Förstår att dina föräldrar kanske inte mår tipp topp just nu. Skönt att de har er 'ungar' som kan pyssla om dem”, skriver en.

”Så vackert både att ni besöker era föräldrar och stället huset ligger på. Känn er tik att ni har båda föräldrarna i livet”, skriver en annan.

”Din lilla video fick mig till tårar. Så vackert och så viktigt men familj. Kärlek, gemenskap. Ni är så mysiga.”, skriver en tredje.

Annons