Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Perrellis oro för Anders Jensen – hör varningsklockorna ringa: "Försöker..."

09 jun, 2023, 12:00 
AvMinna Sarpaneva
Närbild på Charlotte Perrelli bredvid en bild på Charlotte Perrelli och Anders Jensen där de tittar in i kameran och ler
Charlotte Perrelli berättar om relationen till Anders Jensen.

Sångerskan öppnar upp sig om relationen med maken och delar med sig av sin oro.

Annons

Charlotte Perrelli, 48, lever minst sagt ett liv de flesta av oss bara kan drömma om. Hon är en av Sveriges mest folkkära artister och när hon gästar Lotta på Liseberg i sommar är hon den artist som har medverkat flest gånger.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Maken, Anders Jensen, 46, är en framgångsrik entreprenör, så att de lever ett liv i lyx och flärd kommer kanske därför inte som en större överraskning.

Men vardagen kantas inte enbart av glitter och glamour, nu öppnar Charlotte Perrelli upp sig om relationen med maken.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen tittar in i kameran och ler.
Charlotte Perrelli tillsammans med maken Anders Jensen.

Charlotte Perrelli utsatt för stöld

Det är ingen hemlighet att Charlotte Perrelli och Anders Jensen har det gott ställt. Paret bor i en villa i Djursholm och de är i full färd med att bygga en lyxvilla i ett gated community i Marbella, något hon berättar om i en intervju med Amelia.

Men att ha rampljuset på sig kan ha sina baksidor. Charlotte blev nämligen utsatt för inbrott för en kort tid sedan. Sångerskan berättade om den otäcka händelsen på sin blogg och skrev då bland annat att tjuvarna kom över en hel del dyrbarheter. Efter den incidenten kan man verkligen förstå varför de varför makarna valde att bygga sin nya villa i ett skyddat område.

Annons

Charlotte Perrelli öppnar upp sig om oron för maken

Men i intervjun med Amelia berättar Charlotte Perrelli inte bara om husbyggen, hon öppnar även upp sig om relationen med Anders Jensen. Bland annat säger hon att det är Anders som är känslopersonen av de två.

Enligt Charlotte själv är hon mer rak och pragmatiskt lagd, medan hon beskriver maken som mer känslig och en "grubblare". Hon berättar också att de är väldigt bra på att stötta och finnas där för varandra när det blir tufft.

– När han har mycket att göra kan han bli otroligt påverkad och nästan gå in i väggen om det blir för mycket. Jag försöker avlasta honom och vara en mental stöttepelare, säger hon i intervjun.

Så fint att höra!

Annons