Peter Forsberg och Nicole Nordin – bilderna avslöjar sanningen om förhållandet

13 feb, 2021, 06:02 
Peter Forsberg och Nicole Nordin har varit förlovade i elva år. De nya bilderna avslöjar sanningen om förhållandet.
Annons
Melodifestivalen: Här är startfältet i deltävling 2
Melodifestivalen: Här är startfältet i deltävling 2

Peter Forsberg och Nicole Nordin träffades när den förstnämnde höll på att avsluta sin hockeykarriär. Då var Nicole fortfarande en ambitiös student som pluggade på Handelshögskolan i Stockholm. Tyckte uppstod – och ett år efter första mötet hade de förlovat sig.

Peter Forsberg och Nicole Nordin – här är sanningen

Men de är inte ett sådant par som lever i konstant symbios med varandra. Tvärtom. Nicole, som har ett skoföretag i Schweiz, har ofta pratat om friheten som hon och Peter ger varandra.

– Det funkar bra, vi har båda mycket respekt för varandra. Vi behöver inte tycka lika i allting. Vi har också lärt oss att sätta gränser för när vi pratar business hemma. Jag hade en era att jag var så passionerad att jag inte kunde sluta prata skor. Man måste ha en öppen dialog om sånt, det är bara bra för oss. Vi gör inte så likadana saker, det ska jag trycka på. Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan. Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hejdå, har Nicole sagt i podcasten Loungepodden.

Annons

Nu på sista tiden har dock familjen var samlad i en solid enhet. Det kan man se på Nicoles Instagram-konto, där Peter ofta dyker upp.

"Reser mycket"

Peter är också en etablerad affärsman, med ansvar för investmentbolaget och delägarskap i fastighetskoncernen Lerstenen. Han och Nicole räknar båda Schweiz som sin fasta punkt – men arbetet tvingar dem att röra på sig en hel del.

– Både Nicole och jag reser ju mycket, men vi ser till att en av oss alltid är hemma, även om vi har hjälp där hemma. När vi är hemma med barnen försöker vi verkligen vara med och vara engagerade föräldrar. Samtidigt tycker jag att det är bra att barnen lär sig att man jobbar lite, så att de förstår att inte allt är gratis i livet, sa Peter i en intervju med Expressen.

Annons
Annons
I annonssamarbete med Dermarome